Avantajele sticlei printate in baie si bucatarie

0

Sticla printata are o serie de avantaje in ceea ce priveste alternativele atunci cand vine vorba de acoperirea si protejarea peretilor bucatariei sau a baii. Instalarea de sticla printata in bucatarie si baie este o dezvoltare relativ rezonabila, dar deja se dovedeste rapid ca este alegerea preferata de multi oameni. Sticla printata este o alternativa foarte atractiva la placarea din lemn sau a faiantei ceramice, iar oamenii care o descopera realizeaza ca aceasta poate crea un mediu atat de frumos pentru acoperirea unui perete.

Sticla printata este foarte igienica

Exista multe avantaje pentru a opta pentru o sticla printata in bucatarie sau baie. Aceasta s-a dovedit a fi mult mai igienica si mult mai usor de curatat decat orice alta suprafata. Acest lucru se datoreaza faptului ca sticla este atat de neteda si are o impermeabilitate imbatabila fata de apa, bacterii si alte lucruri neplacute. Sticla printata are nevoie doar de un spray simplu, cu o solutie anti-bacteriana si o stergere cu un prosop de hartie curat.

Atatea stiluri, culori si modele pentru a arata frumusetea sticlei printate

Sticla printata, indiferent daca este in bucatarie sau baie, are un aspect curat si proaspat, care atrage cu adevarat atentia. Atunci cand va ganditi la numarul de modele, culori si stiluri diferite cu care vine sticla printata, nu este de mirare ca acestea au un astfel de impact asupra industriei de imbunatatiri a casei.

Chit, praf, mizerie! Nu exista asta cu sticla printata

Instalarea de placi este o munca importanta care implica mult timp, instrumente si mizerie. Taierea este necesara pentru lemn sau tigla si acest lucru creeaza multa praf, iar tencuiala trebuie lasata sa se usuce inainte ca fisurile sa poata fi umplute si suprafetele lustruite. Sticla printata, insa, este instalata dintr-o singura bucata.

Sticla printata vine in diverse modele, culori si marimi. Puteti avea chiar imagini puse pe geam pentru un aspect sau efect anume. Sticla printata de bucatarie sau baie are avantajul de a combina usor stilul cu simplitatea si sunt, de asemenea, extrem de practice. Culorile de pe o sticla printata de buna calitate nu se vor estompa sau decolora niciodata si acesta este un avantaj cert.

Siguranta este o preocupare majora pentru multi dintre oameni si, din fericire, sticla printata este o acoperire de perete foarte sigura. Motivul pentru care sticla printata este atat de sigura este pentru ca sunt fabricate folosind un tip de sticla intarita. Acest tip de sticla este foarte puternica si incredibil de rezistenta.

Asadar, nu pierde mai mult timp cu gresia veche sau cu placarea din lemn invechita, paseste in viitor cu sticla printata pentru o baie sau o bucatarie uimitoare.