Avantajele remorcajului făcut de o firmă tractări auto non stop bună

0
86

Fiecare dintre șoferii amatori, cel puțin o dată în viața lor, a ajuns într-o  într-o situație neplăcută în care mașina personală a rămas în drum,  nefuncțională, „pe butuci”. Nu este întotdeauna posibilă repararea pe loc a unei defecțiuni pe șosea și nici nu este bine ca să te bazezi pe solidaritatea șoferilor români, tot mai scăzută în ultima vreme.  O firmă tractări auto cu program non stop te poate ajuta prompt și sigur!

Remorcajul profesionist, alegerea șoferului inteligent

De ce să aștepți zadarnic ajutor de la șoferi necunoscuți sau să apelezi la prieteni și cunoștințe? Dacă sunt ocupați cu lucruri mai importante și nu sunt disponibili sau pur și simplu nu vor să vă ajute?

O defectare a mașinii te poate surprinde oricând: când pleci la serviciu ori dacă faci o călătorie lungă în concediu, dimineața, seara sau noaptea.

Pentru a nu adăuga un stres suplimentar acestei situații, o firmă ce oferă servicii de tractări auto non stop este o salvare pe care trebuie să o ai ca pe un as în mânecă.

Cazurile în care este posibil să ai nevoie să remorcați o mașină pot să fie o mulțime.

Începând cu faptul că ai terminat brusc benzina sau motorina pentru că ai plecat în grabă și/sau ai uitat să faci plinul la timp și nu poți ajunge la cea mai apropiată benzinărie pe jos  și sfârșind cu defecțiunile tehnice neprevăzute ce necesită obligatoriu transportul autovehicului în cauză la o unitate service sau la garaj.

Iată motivele pentru care, la loc de cinste în agenda telefonică a oricărui șofer amator ar trebui ca să existe numerele de contact ale unei firme experimentate care ce oferă în mod regulat servicii de remorcaj  7 zile pe săptămână și 24 de ore pe zi, chiar și în weekend și în sărbătorile legale, în București, dar și în țară.

De ce alegi o compania o companie specializată în tractări auto, precum  DpD Asistență Rutieră?

Deoarece se diferențiază de alte firme cu servicii similare prin:

-Prețurile imbatabile de remorcare mașini de diverse tonaje pe care le practică.

-Preluarea comenzilor non stop.

-Rapiditatea intervențiilor. Mașina pentru remorcare va ajunge la locul de apelare doar în câteva minute după apelul făcut către dispecerat.

-Disponibilitatea de a remorca o gamă largă de autovehicule.

-Tractarea se va face după alegerea celui mai sigur traseu. Datorită cunoașterii zonei de către șoferi firmei de tractare, remorcarea va avea loc de-a lungul acelei căi rutiere, care are un trafic redus spre minim. Acest lucru va reduce riscurile deplasării la maxim, va permite clientului să se elibereze de stresul situației și de panica unui accident neprevăzut ce s-ar putea petrece pe timpul remorcării.

-Siguranța remorcajului. Tractarea mașinii va trece prin toate regulile drumului, iar echipamentul folosit este verificat în prealabil pentru a îndeplini condițiile de fiabilitate și durabilitate necesare intervenției.

În plus, personalul angajat este pregătit teoretic și practic pentru a efectua operațiuni de remorcaj la toate mărcile de vehicule ce circulă, fără niciun risc de deteriorare pentru mașinile aflate în dificultate.

Șoferii profesioniști care lucrează în domeniul tractărilor auto la această companie cunosc perfect regulile de remorcare și, dacă este necesar, explică conducătorilor auto  pas cu pas  cum se va desfășura intervenția în cauză.