Avantajele pe termen lung al celor care cumpara Bitcoin

0
63

Moneda digitala denumita Bitcoin a aparut pe piata in anul 2009 si a fost creata de catre Satoshi Nakamoto, valorand pe atunci aproximativ 2 dolari. De atunci si pana in prezent, foarte multi oameni au intrat in afacerile cu monede virtuale, iar astazi un numar mare de indivizi cumpara Bitcoin, sperand sa faca un profit rapid si consistent.

Persoanele care sunt tentate sa se alature comunitatii din lumea virtuala a monedelor trebuie sa stie ca pot avea parte de o serie lunga de avantaje daca fac acest lucru! Pentru a le descoperi, nu trebuie decat sa citeasca randurile de mai jos.

Tranzactii sigure

In primul rand, toate tranzactiile cu Bitcoin sunt foarte bine securizate, datorita algoritmilor complicati folositi de catre cei ce se ocupa de aceasta moneda virtuala. Practic, orice tranzactie poate fi urmarita dupa timbru (data si ora la care s-a facut tranzactia), nemaiputand fi ulterior modificata. In plus, cei care detin bitcoini nu trebuie sa-si faca griji in privinta portofelelor virtuale, pentru ca ele sunt mereu in deplina siguranta. Nimeni nu poate sparge contul unei alte persoane.

Fluctuatii constante

Valoarea bitcoinului se modifica in mod constant, chiar si pe parcursul unei singure zile. Cei care dispun de suficient timp la dispozitie, pot urmari aceste fluctuatii cu mare atentie, pentru a obtine profit. Ei pot cumpara bitcoini atunci cand valoarea acestora este mai scazuta, numai pentru a-i vinde atunci cand valorea lor creste.

Profit rapid si consistent

Un mare avantaj al celor care cumpara bitcoin este acela ca pot obtine un profit consistent intr-o perioada scurta de timp, daca sunt prevazatori si responsabili. Ideal este ca nimeni sa nu-si investeasca toate economiile in monede virtuale, sperand ca isi vor dubla, tripla sau inmii banii cat mai repede, pentru ca valoarea bitcoinului poate creste, dar poate totodata sa si scada. Practic, persoanele care au simtul predictibilitatii pot sa obtina sume de bani cat mai mari in momentele potrivite!

Libertate de plata

Persoanele care folosesc bitcoin trebuie sa stie ca au libertatea de a trimite / primi bani oriunde in lume, indiferent de momentul zilei. Indivizii nu trebuie sa-si faca griji in privinta trecerii granitelor si pot realiza tranzactii chiar si in timpul sarbatorilor legale, atunci cand, de exemplu, bancile sunt inchise. De asemenea, trimitand astfel bani, oamenii nu au limite in ceea ce priveste sumele transferate.

Informatii transparente

Un alt aspect foarte important de stiut referitor la tranzactiile cu bitcoin este ca informatiile fiecarei tranzactii sunt vizibile pentru tota lumea. Bineinteles insa, informatiile cu caracter personal nu sunt facute publice. Astfel, oricine poate verifica ce tranzactii s-au realizat intr-o zi prin simpla accesare a Bitcoin block chain-ului.

Pe baza acestor informatii, persoanele care doresc sa prevada care ar putea fi in continuare traseul valorii monedei criptografice isi pot face o parere clara si astfel pot investi mai departe sau se pot retrage.