Au început înscrierile la Crosul Divelor, o întrecere exclusiv feminină

0

Doamnele care își doresc un stil de viață activ și sănătos sunt invitate să alerge într-un eveniment exclusiv feminin: a șaptea ediție Crosul Divelor by Betfair Romania Development. Evenimentul este unul caritabil, în urma căruia fondurile strânse vor fi folosite pentru acordarea Burselor Runners Club.

A șaptea ediție a Crosului Divelor va avea loc la Cluj-Napoca în 14 martie. Doamnele pentru care sportul este deja o pasiune sau cele care vor să adopte un stil de viață activ sunt invitate să participe la curse de 2 sau 6 kilometri, pe aleile Parcului Central.

Crosul Divelor nu este doar o competiție sportivă, ci și un fashion statement, în care participantele aleg ținute originale și colorate pentru a le purta peste echipamentul de concurs. Evenimentul devine astfel și un prilej de a marca începutul unei noi primăveri, transformând Parcul Central într-un spațiu colorat și plin de bucurie.

Evenimentul este organizat de Runners Club alături de Betfair Romania Development. Acest parteneriat face posibilă strângerea de fonduri pentru acordarea Burselor Runners Club, prin care tineri atleți talentați, dar cu posibilități financiare limitate, sunt susținuți în activitatea lor sportivă.

Alături de scopul său caritabil, Crosul Divelor este unul dintre evenimentele prin care Betfair Romania Development promovează puterea femeilor de a schimba în bine lumea și comunitățile în care trăiesc. „În birourile Betfair Romania Development, aici la Cluj, lucrează oameni de șase naționalități diferite, iar 40% din echipă este reprezentantă de femei; în plus, raportul femei-bărbați în echipele de management este 1 la 1. Prin urmare, diversitatea este o valoare naturală pe care ne bucurăm să o susținem, în toate formele ei, în comunitatea din care și noi facem parte”, spuneCătălina Păun, reprezentanta Betfair Romania Development.

A șaptea ediție Crosul Divelor se va desfășura sâmbătă, 14 martie 2019; cursa de doi kilometri va începe pe aleile Parcului Central la ora 10:00, urmată de alergarea de șase kilometri la 10:30. Ceremonia de premiere va avea loc la ora 12:00. În schimbul unei contribuții de 59 de lei, participantele vor primi tricoul de concurs, kitul de participare și, bineînțeles, medaliile de final. Înscrierile sunt deja deschise și se fac exclusiv online, pe site-ul Runners Club, termenul‑limită fiind data de 6 martie.