ATLASGLOBAL va opera zboruri zilnice de la Cluj Napoca spre Istanbul de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu”

0

Compania turcească Atlasglobal Airlines își extinde numărul de destinații pe care le operează în Europa, introducând zboruri zilnice de la Cluj Napoca spre Istanbul direct de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj. Reprezentanții companiei au anunțat că aceste zboruri vor fi disponisbile de la începutul lunii august.

Operarea Atlasglobal din Cluj Napoca va lega Aeroportul Internațional “Avram Iancu” de aeroportul Ataturk din Istanbul prin zboruri zilnice. Astfel, în zilele de luni, vineri şi duminică, zborurile vor decola de la Cluj la orele 12.50 şi vor ateriza la Istanbul la orele 14.35, în timp ce de la Istanbul zborurile vor decola la orele 10.10 şi vor ateriza la Cluj la orele 12.00. În zilele de marţi, miercuri, joi şi sâmbătă zborurile vor decola de la Cluj la orele 18.10 şi vor ateriza la Istanbul la orele 19.50, în timp ce de la Istanbul zborurile vor decola la orele 15.30 şi vor ateriza la Cluj la orele 17.20. Prețurile unui zbor dus-întors vor începe de la 109 euro.

Pasagerii Atlasglobal vor călători confortabil  de la Cluj la Aeroportul Internaţional Ataturk din Istanbul, de unde pot continua cu zboruri conexiune către Doha, Dubai, Kuwait, Nicosia, Sulaymaniayah, Teheran, Bishkek, Tbilisi, Yerevan, Nhznekamsk, Antalya, Adana, Bodrum, Izmir, Gaziantep, Kayseri, Trabzon și Konya.

AtlasGlobal-crew

Compania turcească se poate lăuda cu serviciile de înaltă calitate pe care le oferă călătorilor. La bordul zborurilor de la Cluj, pasagerii se vor putea bucura de o masă delicioasă , cu bucate tradiționale turcești și internaționale pregătite de “Flying Chef”, creând astfel o atmosferă cât mai plăcută în timpul zborului.

În plus, pasagerii care doresc să beneficieze de o experiență de zbor cât mai rafinată, Atlasglobal le oferă un serviciu Business Class veritabil.

atlasgl

Reprezentanții Atlasglobal, ai Aeroportului și autorităților județene au lansat oficial cursa Cluj Napoca-Istanbul, aseară în cadrul unui eveniment festiv.

Coordonatorul de vânzări și marketing Atlasglobal pentru Europa de Est și țările CIS a oferit și o prezentare a companiei și a dat asigurări că pasagerii care aleg această companie vor ajunge în siguranță la fiecare destinație.

În prezent, Atlasglobal operează cu un total de 24 de aeronave din flota sa globală – din care o aeronavă de tip Airbus A319, 9 aeronave Airbus A320 și 14 aeronave Airbus A321.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.