Athleisure – noua colecție sport casual de la RESERVED

0

Ultimele luni ne-au schimbat percepția despre lume și despre noi înșine. Viața lentă s-a instalat în casele noastre pentru mult timp. Ne-am oprit din alergătura cotidiană, apreciem relațiile cu cei dragi și, în sfârșit, avem grijă de noi. Această transformare este vizibilă și în modă, cu o tendință puternică către îmbrăcămintea în stil Athleisure.

Bluzele și colanții confortabili au fost foarte îndrăgite de fotomodelele anilor `90, apoi mult timp au fost asociate în principal cu hainele sport pentru sală, dar în zilele noastre ne place să le purtăm atât acasă, cât și la întâlniri cu prietenii. Multifuncționalitatea este unul dintre cuvintele cheie  ale colecției Athleisure, care poate fi găsită în cea mai recentă ofertă RESERVED.

În plus față de bluzele și colanții  menționați, colecția vedetă a brandului polonez include și pantaloni confortabili, cămăși din tricotaj moale, bustieră sport, rochii simple, și o parka supradimensionată impermeabilă. Toate elementele colecției pot fi combinate între ele și pot fi, de asemenea, purtate cu alte piese care la prima vedere nu sunt chiar asociate cu sportul sau stilul de viață activ, dar se potrivesc perfect – cum ar fi un sacou sau o haină, pantaloni tip țigaretă și bijuterii statement. Tocmai din acest motiv, stilul acesta este atât de îndrăgit de influențatoare și modele – arăți bine în colanții pentru yoga nu numai în timpul exercițiilor de meditație, ci și când te vezi cu o prietenă la o ceașcă de cafea sau la o întâlnire. De asemenea, trendul Athleisure a devenit în ultimele luni o „uniformă” pentru persoanele care lucrează de acasă de mult timp. Astăzi, ceea ce contează cel mai mult este confortul și ușurința de purtare, precum și materialul plăcut la atingere. Din nou căutăm echilibrul și confortul. Totuși, în termenii noștri.

Paleta de culori a noii colecții RESERVED este discretă și include negru, bej, kaki și roz pal. Gama neutră are un efect liniștitor și se potrivește perfect cu ținutele noastre. Întreaga colecție are o estetică delicată – curată, echilibrată, fără anumite forme sau imprimeuri.

Un alt element interesant sunt accesoriile care reprezintă chintesența stilului Athleisure – pălării beanie și șepci sportive de baseball. Capsula include, de asemenea, dad sneakers încălțăminte încă la modă, precum și ghete inspirate de încâlțămintea de trekking de munte, promovate de mai multe sezoane de bloggerii scandinavi. Există, de asemenea, o geantă și un rucsac care va conține toate lucrurile necesare, inclusiv echipament de antrenament sau un laptop.

Noua colecție RESERVED Athleisure constă în cea mai mare parte din materiale organice și a fost produsă în principal local, în Polonia. Este o alegere perfectă pentru femeile care au o viață activă, chiar dacă astăzi petrec mult mai mult timp acasă. Femeile concentrate pe zona lor de confort, chiar și în ceea ce privește stilul.

Sesiunea foto a colecției o are în prim plan pe Kasia Struss, un model de renume mondial care a lucrat pentru branduri de modă de top și care a apărut, printre altele, în edițiile italiene, franceze, americane și germane ale revistei „Vogue”, precum și în ediția de limba franceză „Numéro ”, în„ V ”și„ W ”,„ Ten Magazine ”, „ Dazed &Confused ”. Kasia a primit multe premii și, printre altele, a ocupat locul 17 în topul Vogue Top 30 de modele din lista Deceniului.

Îmbrăcămintea și accesoriile Athleisure by RESERVED sunt disponibile doar online în România, pe site-ul www.reserved.com.

CREDITE

Model: Kasia Struss

Fotografi: Wunsche & Samsel