Home / Beauty / Așteptarea a luat sfârșit! Colecția Kat Von D, disponibilă acum și în România! Pasionatele de make up au testat deja produsele

Așteptarea a luat sfârșit! Colecția Kat Von D, disponibilă acum și în România! Pasionatele de make up au testat deja produsele

Cel mai așteptat brand de make up a ajuns și în România! Celebrele produse Kat Von D sunt acum disponibile în magazinele Sephora, iar pasionatele de machiaje au și testat deja produsele! Iată ce noutăți a adus cunoscutul brand!

Toate iubitoarele de machiaje din România au așteptat apariția produselor Kat Von D și pe piața autohtonă. Această colecție a fost apreciată de beauty bloggerii din toată lumea așa că nu putea lipsi nici din țara noastră.

Kat Von D este un adevărat fenomen al frumuseții, fiind recunoscută pentru stilul său unic. Ea a creat o marcă de machiaj caracterizată prin efectul său de lungă durată, combinând pigmenți intenși și acoperire totală. Produsele care fac parte din noua sa colecție reprezintă cele mai noi trenduri ale acestui sezon. Culori puternice, sau din contră, nuanțe pale, toate se adresează iubitoarelor de frumos.

Cea mai nouă colecție Kat Von D a fost lansată în România la un mall din București. Norocoasele participante la eveniment au putut testa primele produse, iar din data de 23 septembrie toate acestea sunt disponibile online pe site-ul Sephora.

Cine este Kat Von D?

Povestea lui Kat Von D incepe in Mexic, in oraselul Montemorelos, o mostenire pe care ea o sarbatoreste prin arta sa, inspirata de limba spaniola, arta populara si filmele din epoca de aur a cinematografiei mexicane.

Kat si-a descoperit pasiunea pentru desen, inca de la o varsta frageda, cand umplea caiete intregi cu schite, dezvaluindu-si lumea cu ajutorul creionului. In adolescenta, incepe sa poarte machiaj si se indragosteste de rujurile de buze, de un rosu intens, si de creioanele de ochi, in cel mai intens negru. La 14 ani, Kat isi face primul tatuaj. Acesta este momentul in care ea isi incepe cariera de artist de tatuaje, stralucind in propriul sau show numit „L.A. Ink“, filmat in salonul sau „High Voltage“.

In 2008, contrar tuturor asteptarilor, Kat debuteaza in lumea machiajului cu o colectie de machiaj ultra performant. Facand parte dintr-una dintre cele mai mari comunitati de frumusete pe retelele sociale, ea expune intregii lumi talentul si pasiunea sa pentru arta. Dorinta ei este aceea de a dezvolta o gama de produse care indeplineste exigentele proprii si, in acelasi timp, invita la exprimarea libera prin aceasta forma de arta care este machiajul. Fiecare produs este ca o scrisoare de dragoste pentru fanii sai.

About paginadelifestyle

Check Also

Produse de frumusețe multifuncționale

Sunetem în sezonul vacanțelor și toată lumea se gândește la bagaje înainte de plecare. Dacă ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.