Asta, da, cadou de majorat! Barbie de România și-a dorit o mașină dar a primit altceva!

0

Barbie de România a devenit majoră! Cum orice tânără care se respectă, la vârsta asta primeşte o maşină de fiţe, şi ea şi-ar fi dorit acest lucru, dar … a primit un apartament cu trei camere. Sabrina Fabian a devenit la doar 18 ani pe care i-a împlinit recent, proprietara unei superbe locuințe, pe care i-au cumpărat-o părinții săi.

Sabrina Fabian, cunoscută sub apelativul Barbie de România, care a devenit celebră după ce a leșinat pe scena de la X Factor, a avut parte de o surpriză de proporții, cu ocazia majoratului.

Blonda și-a manifestat dorința de a primi o mașină, dar s-a ales cu o bijuterie de apartament, cu trei camere! Autorii sunt chiar părinții săi, care au vrut ca fata lor să dețină toate condițiile pentru a putea deveni independentă.

”Recent, m-am mutat în casă nouă. Mi-am dorit mult o mașină, dar surpriza a fost cu atât mai mare cu cât am primit un apartament cu trei camere, pentru că așa au considerat părinții mei că-i mai bine. Normal că m-am bucurat foarte tare, am timp să-mi iau și masșină”, a mărturisit Sabrina pentru Libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.