Asa faci rost de bani rapid pentru vacanta de 1 Mai!

0
45

Te pregatesti de mare, insa ai o singura problema – banii? Nu te impacienta! Nu uita ca pe piata din Romania exista o larga varietate de servicii nebancare, prin care poti obtine rapid banii de care ai nevoie, fara acte multe.

O buna solutie in acest sens o reprezinta amanetul. Nu doar ca este sigur, dar aici poti amaneta aur, electronice, bijuterii, dar si autoturisme. Cu un singur drum, ai banii rapid. In functie de ce lasi gaj, si banii sunt pe masura.

In Romania, casele de amanet au proasta reputatie de a fi mijlocul prin care ajung, in principal, bunuri furate, insa situatia nu este nici pe departe adevarata. Ci a devenit doar o optiune prin care romanii obtin banii de care au nevoie, pentru diferite cheltuieli, rapid si sigur, fara multa hartogaraie, lasand amanet doar un bun.

Iata cateva dintre avantajele oferite de o casa de amanet de la Tezaur:

1. Bani rapid, doar cu buletinul

Orice lasi gaj (telefon, tableta, laptop, aur sau chiar masina), cu valoare ridicata, doar cu buletinul se vor intocmi actele, iar in urma tranzactiei vei avea si un contract in care sunt stipulate durata de amanet, comisioanele aferente si detaliile legale, iar la final vei primi o chitanta cu suma primita.

2. Obtii imprumutul, chiar daca esti intr-un birou de credit

Asta este principala ta preocupare? Practic, tu oferi un produs de valoare in schimbul banilor, casele de amanet nu sunt interesate daca ai sau nu istoric sau datorii la banca. Imprumutul este garantat, in totalitate, de catre bunul pe care il lasi in garantie. Prin urmare, creditorul nu isi face griji daca poti sa restitui banii sau tu, si nici nu te suna zilnic pentru a-ti reaminti ca ai de platit o datorie.

3. Ai banii pe loc

Daca specialistul de la casa de amanet considera ca bunul este valoros, vei primi pe loc suma de bani de care ai nevoie. Singura conditie este sa respecti termenul de restituire, in caz contrar, bunul va fi vandut. Iar daca ai obtinut banii datorati mai repede platesti suma datorata si intri pe loc in posesia produsului lasat gaj.

4. Amanetezi orice nu mai ai nevoie

De la aur, platina, argint, diamante, opere de arta, electronice si chiar autoturisme, pentru care vei primi imprumuturi rapide si sigure, odata ce produsele sunt evaluate de catre expertii ce lucreaza in interiorul institutiei.