Artiști din România, invitați la un celebru festival în Turcia! Mulți români și-au cumpărat bilete la eveniment!

0
83

Artiștii din România sunt din ce în ce mai apreciați peste hotare! În Turcia ei au un succes imens! După ce Inna, Alexandra Stan, Fly Project, Akcent sau Otilia i-au cucerit pe turci este rândul altor artiști români să se facă și mai cunoscuți la ei. Patru vedete autohtone au fost invitate la un celebru festival ce se desfășoară la sfârșitul lunii în Antalya. 

Antonia, Lariss, Vanotek și Andreea D sunt vedetele din România care vor participa anul acesta la festivalul NEED FOR FEST 2018. Ei au fost invitați să urce pe scena evenimentului alături de alte nume mari ale muzicii internaționale. Printre starurile mondiale care participă la festival se numără și Julio Iglesias Jr., David Vendetta, Mohombi, Faydee, Burak Yeter și alte zeci de nume cunoscute în mai multe țări.

Need For Fest este unul dintre cele mai apreciate evenimente din Turcia. Anul acesta, festivalul are loc în perioada 30 aprilie-7 mai într-unul din cele mai luxoase resorturi din Antalya, Rixos Premium Belek. Acolo, timp de o săptămână, seară de seară vor avea loc concerte dar și spectacole distractive la care vor participa sute de turiști. Pe lângă concerte și alte momente artistice, organizatorii au pregătit și un concurs de frumusețe.

Peste 650 de camere au fost puse la dispoziția turiștilor pentru acest eveniment. Rezervări s-au făcut din mai multe țări, printre care și România. Cei care au ales să își achiziționeze un pachet turistic în Rixos Premium Belek în această perioadă vor avea parte de relaxare și de distracție în același timp.

Resortul este unul dintre cele mai cerute de turiștii români, de aceea nu puțini au fost cei care și-au rezervat prin intermediul Need Tour o vacanță aici și pentru vara acestui an. Dacă vă doriți o vacanță de lux la prețuri mici, nu ezitați să contactați agențiile partenere din țară!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here