Ariana Grande a fost desemnată FEMEIA ANULUI!

0
Foto: cosmopolitan.com

Este una dintre cele mai iubite artiste din lume, iar anul acesta a fost declarată femeia anului. Acest titlu i-a fost acordat de către revista Billboard, iar premiul va fi înmânat pe data de 6 decembrie în cadrul galei Woman in Music, în New York. 

Ariana Grande este câştigătoarea titlului de „femeia anului“, după un an care s-a dovedit a fi de mare succes pentru artistă, plin de evenimente, albume de-ale ei regăsindu-se pe primul loc în „Top Billboard 200“, scrie Billboard.

Superstarul va primi distincţia pe data de 6 decembrie, la cea de-a 13-a ediţie anuală „Woman in Music“ şi va intra, astfel, în rândul altor artiste desemnate în trecut femei ale anului, printre care Selena Gomez (26 de ani), Madonna (60 de ani), Lady Gaga (32 de ani), Taylor Swift (28 de ani).

Potrivit adevarul.ro, vicepreşedintele Billboard, Ross Scarano, a declarat că o apreciază pe artistă, în special, pentru stilul original, dar şi pentru că dă dovadă de mare încredere în sine şi a explicat de ce i se potriveşte titlul de „femeia anului“:

Ariana Grande este un star în propriii termeni, nu se încadrează strict unui trend muzical anume sau unei căi din industrie. Sigură pe convingerile ei, ea se apără singură şi îşi susţine deciziile într-o lume care de cele mai multe ori nu este prea primitoare cu o asemenea putere a femeilor tinere. Are curaj, face o muzică bună şi merită să fie femeia anului“.

Frumoasa cântăreață a postat și o fotografie cu marea veste pe Instagram, prilej prin care a ţinut să mulţumească revistei Billboard: „Mulţumesc Billboard pentru această onoare“.a scris artista.

https://www.instagram.com/p/Bp2Fmn5AwGO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script