Apartamente de vânzare în Târgu Mureș – Cumperi într-un bloc nou? Atenție la detalii!

0

Apartamente de vânzare în Târgu Mureș sunt destule. Numai că cei care scot apartamente de vânzare în Târgu Mureș în imobile noi nu sunt întodeauna corecți.

Apartamente de vânzare în Târgu Mureș se caută mereu. Avantajele acestor locuințe pornesc de la prețul de achiziție și costurile mici de întreținere. În ultimii ani, dezvoltatorii imobiliari au venit cu oferte extrem de atrăgătoare pentru cei care caută apartamente de vânzare în Târgu Mureș în construcții noi. Și mulți au profitat de oferte, regretând ulterior alegerile făcute. De aceea, este foarte important să te informezi înainte de a achiziționa apartamente de vânzare în Târgu Mureș noi.

Actele imobilului sunt foarte importante

Din dorința de a se stabili cât mai repede la casa lor, cei care vor să cumpere apartamente de vânzare în Târgu Mureș omit detalii importante. Chiar dacă actele garsonierei pe care vrei să o iei par în regulă, nu uita să-i ceri proprietarului sau dezvoltatorului autorizația ISU și pe cea de construcție a blocului. Nu te baza pe vorbe! Contractele individuale pentru utilități sunt primordiale. Dacă nu există, renunță la acel imobil. Ai grijă ca, în contractul de vânzare-cumpărare să fie stipulat tot ceea ce a promis dezvoltatorul și nu este finalizat, cât mai explicit. Și nu uita să verifici dacă există și o clauză privind eventualele vicii ascunse. Nu e de neglijat nici aspectul juridic în care se încadrează dezvoltatorul și imobilul. E posibil să te trezești, în fața notarului, cu surpriza de a încheia un contract cu un dezvoltator condamnat penal pentru alte înșelătorii imobiliare.

Uite-te bine la apartamente de vânzare în Târgu Mureș!

Când ești în căutare de apartamente de vânzare în Târgu Mureș, nu te pripi! Ia măsuri și la propriu, și la figurat. Nu e de râs să mergi cu o ruletă la vizionare, căci nu puține au fost cazurile în care suprafețele reale nu coincideau cu cele prezentate. Gândește-te că faci o investiție majoră, așa că nu trebuie să ignori detalii legate de izolație, instalații electrice și sanitare, sisteme de închidere, scurgeri și altele. Trebuie să ai în vedere că vei avea de împărțit spațiile comune ale imobilului, inclusiv ghena de gunoi. Dacă nu există un spațiu dedicat și nici o persoană care se ocupă de curățenie, riscurile sunt mari. Până și eventualele pete de mucegai dintr-o parcare subterană sau umezeala trebuie să-ți ridice semne de întrebare.