Antonia a primit cel mai frumos cadou de ziua ei! Artista a fost răsfăţată de Alex Velea!

  0

  Zi de sărbătoare în cuplul momentului! Astăzi este ziua Antoniei. Alex Velea a fost primul care a felicitat-o şi i-a dăruit un cadou preţios. Cu aşa dar, artista sigur nu va uita această zi.

  Antonia a împlinit astăzi 27 de ani, iar cu această ocazie iubitul său Alex Velea a dorit să îi facă un cadou special, care să marcheze această zi deosebită. Acesta i-a dăruit iubitei şi, respectiv, mamei copilului său, un inel. Şi nu orice inel, ci unul care să marcheze, cel mai probabil, logodna celor doi.

  Cum deja e binecunoscut faptul că Alex Velea are planuri mari alături de iubita sa Antonia, imediat ce divorţul acesteia se va finaliza, nu este deloc exclus să auzim până la sfârşitul acestui an cum sună clopoţelele de nuntă. Aşadar, inelul pe care Antonia l-a primit în dar de la Alex Velea e unul destul de simplu, însă foarte elegant, cel mai probabil din argint sau aur alb. Iar cântăreaţa este foarte mândră de cadoul primit de la iubitul său, pentru că s-a şi fotografiat cu bijuteria pe deget., scrie cancan.ro.

  Antonia a primit bijuteria chiar de ziua ei

  Surprizele nu se opresc aici. Alex Velea şi-a felicitat iubita şi în mediul virtual. Acesta a postat pe Facebook o fotografie în care artista apare nud.

  Reacţiile pe care le-a stârnit pe reţeaua socială nu au fost puţine, iar fanii artistei s-au grăbit să o felicite pe artistă de ziua ei, chiar dacă aveau în faţa ochilor o fotografie destul de controversată.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here