Antibiotice naturale care pot înlocui medicamentele din comerț

0

Antibioticele – folosite în tratarea infecţiilor- oferă efecte benefice, însă pot duce la diverse alergii alimentare și tulburări intestinale. Prin urmare, pentru a evita efectele adverse ale acestora, puteți încerca unele dintre antibioticele oferite de natură, care tratează în mod eficient infecţia și nu provoacă alte daune organismului.

Oţetul de mere

Oţetul de mere conține acid malic care luptă în mod eficient cu virușii, fungii și bacteriile. Acesta distruge microbii care atacă gâtul şi absoarbe toxinele şi microbii din țesuturile înconjurătoare.

Usturoiul

Această legumă este un excelent antibiotic care nu distruge bacteriile sănătoase. În afară de asta, el are proprietăţi antifungice puternice, antivirale și proprietăți anti-parazitare.

Utilizarea regulată, chiar și în cantități mici, tratează în mod eficient diverse probleme de sănătate precum: candidoza, infecțiile cronice ale sinusurilor, diareea cronică, herpesul genital, hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, impotenţa, nivelul ridicat de colesterol, alergiile, durerile de dinți, răceala, gripa, bolile cardiovasculare și cancerul.

Ghimbirul

Ghimbirul a fost folosit în mod tradiţional ca un remediu puternic pentru gripă şi răceală, dar s-a constatat că administrarea lui creşte temperatura corpului și duce la transpirație. Atunci când suntem transpirați, corpul nostru elibereaza o substanţă chimică ce distruge microbii.

Ceapa

Are aceleaşi proprietăți ca usturoiul, iar consumul acesteia calmează durerea, stimulează circulația și reduce inflamația. S-a constatat, de asemenea, că acționează ca un analgezic și anti-inflamator pe bază de plante, care oferă vindecarea unei tuse persistente, gripe sau răceli.

vezi mai mult pe jurnalul.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.