Antalya rămâne destinaţia preferată a românilor şi în 2016!

0

Turcia este una dintre ţările preferate de români atunci când îşi aleg vacanţa de vară. Operatorii de turism au pregătit mai multe oferte tentante şi pentru acest sezon, în special pentru Antalya. Cei care vor să plece într-o vacanţă de vis pot alege din pachetele all inclusive puse la dispoziţie de cele peste 3600 de hoteluri din zonă.

Antalya, cea mai importantă zonă turistică de pe riviera turcească, este destinaţia de vacanţă preferată de mulţi români. Numărul celor care aleg să plece pe timp de vară în această zonă creşte de la an la an. Însă anul acesta, au fost mai multe cereri decât anul trecut, spun operatorii de turism.

Până acum am vândut mai multe locuri decât anul trecut pe tot sezonul. Noi ne bucurăm că este aşa şi ne dorim ca românii să îşi petrecă concediile în cele mai bune condiţii în Antalya. „ spune Elena Anghel, director Prestige Tours România.

tucia

În plus, ofertele au fost mult mai tentante pentru acest sezon. Astfel, cei care aleg să plece în Antalya pot găsi preţuri pentru toate buzunarele în agenţii.

Prestige Tours International a venit anul acesta la Cluj cu oferte de la 299 de euro până la mii de euro pentru hotelurile care se încadrează în categoria VIP. Noi avem într-adevăr cele mai bune tarife de pe piaţă şi în plus ne puteţi găsi în toate agenţiile din Cluj. „ ne-a mai declarat directorul Prestige Tours România.

antalya2

Antalya este destinaţia aflată în topul preferinţelor famiilor cu copiii, deoarece hotelurile din staţiune pun la dispoziţia turiştilor posibilităţi variate de distracţie şi relaxare. În plus, oaspeţii au parte de plaje private şi tobogane acvatice.

Românii care călătoresc în Turcia apreciază calitatea serviciilor, costurile echitabile şi oferta turistică variată. Oricare ar fi motivația oaspeților, circuite sau evenimente culturale, sejururi de relaxare, de tratament, luna de miere, călătorii de afaceri sau shopping, infrastructura locală este capabilă să satisfacă nevoile celor mai exigenţi turişti.

hotel antalya

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.