Animal print-ul colorat, must have în sezonul rece!

0

În acest sezon de toamnă-iarnă se poartă ținutele colorate. Mai mult decât atât, culorile au pus stăpânire în această perioadă și pe imprimeurile clasice, cum ar fi animal print-urile. Designerii vin cu propuneri inedite pentru zilele reci! 

Dacă îți place să ieși în evidență, tendințele acestui sezon sunt făcute pentru tine! Dacă nu, să știi că poți adapta oricum trendurile și poți opta pentru mici detalii animal print colorate, detalii care să-ți scoată ținutele din anonimat.

Fie că vorbim despre eșarfe sau pantofi, ori poate diverse accesorii pentru cap, un lucru este cert – sezonul acesta te poți juca oricum îți dorești cu acest trend!

Galbenul, culoarea sezonului

Știm deja că galbenul e culoarea-vedetă a sezonului rece 2018/2019, așa că nu e o surpriză faptul că se poartă și animal print-uri în nuanțe de galben.

Roșul rămâne în trend

Iarna e, de departe, anotimpul în care purtăm cel mai des nuanțe de roșu, poate și pentru faptul că această nuanță ne duce cu gândul la Crăciun. Drept urmare, designerii nu au ratat acest detaliu și au propus în colecțiile lor ținute în care animal print-ul s-a regăsit în această culoare.

Mergi pe clasic dacă nu te regăsești în tendințele pline de culoare

Faptul că sezonul acesta se poartă animal print-ul colorat, nu înseamnă că nu poți merge în continuare pe varianta clasică a acestui tip de imprimeu. Din contră! Au fost și designeri care au mizat pe tradițional!
Citeşte întreaga ştire: Trend alert: Se poartă animal print-ul colorat