Angajări masive la WIZZ AIR, inclusiv în România! Compania aeriană lansează cea mai mare campanie de recrutare din istoria sa!

0

WIZZ Air anunță cea mai mare campanie de recrutare din istoria sa! Compania aeriană va crea peste 1000 de locuri de muncă în 2018. Recrutările pentru piloți și echipaje de zbor se desfășoară în luna octombrie, inclusiv în România. 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est anunţă astăzi lansarea celei mai mari campanii de recrutare din istoria sa, cu oportunităţi disponibile de-a lungul reţelei sale extinse. WIZZ va crea aproape 1.300 de locuri de muncă noi, directe, în anul ce urmează, cu 21 de aeronave de generaţie nouă Airbus A320 şi Airbus A321 ce se vor alătura flotei până la finalul anului 2018 și se vor adăuga celor 11 aeronave livrate deja în 2017. Astfel, echipa va număra mai mult de 4.500 de oameni până la finalul anului 2018.

400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, vor fi organizate începând de acum şi până la finalul anului viitor, în Romania si mai mult de 25 de ţări de-a lungul Europei, cu scopul de a atrage oameni ambiţioşi, plini de entuziasm, pasionaţi de aviaţie care să se alăture echipei de profesionişti WIZZ.

Cei care aplică cu succes la Wizz Air pentru echipaj de bord, primesc instruire completă, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători în întreaga reţea WIZZ din Europa şi din afara sa.

In Romania, doar pentru luna octombrie, Wizz Air a anuntat deja 4 sesiuni de recrutare, la Iasi (14 octombrie), Cluj (5 octombrie) si Bucuresti (3 si 24 octombrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.