Andreea Mantea va prezenta două emisiuni, din toamnă la Kanal D

0

Cunoscuta prezentatoare, Andreea Mantea, revine pe micile ecrane din toamnă cu două emisiuni! Odata cu emisiunea “Te vreau langa mine” si de asemenea, vedeta revine la carma emisiunii “Se striga darul!”, la Kanal D, alaturi de Mihai Mitoseru.

Indragita prezentatoare nu este straina de acest format, avand o vasta experienta in prezentarea acestui tip de reality show. Vedetele dau startul filmarilor pentru noul sezon al celei mai indragite emisiuni de la Kanal D, acestea fiind pregatite pentru o noua „batalie” a cuferelor pentru tinerii insuratei.

“Astept cu nerabdare sa colind din nou tara pentru a le oferi tinerilor casatoriti o lada de zestre cat mai plina ca sa aiba un start in viata mai lin. Desigur ca telespectatorii vor avea parte de traditii inedite, vor cunoaste locuri si oameni noi, vor trai, prin intermediul micilor ecrane, emotia celor care isi intemeiaza o familie in fata intregii tari. Vor avea parte si de multe situatii comice pentru ca sunt hotarata sa castig. Ii asteptam cu drag pe cei care ne doresc alaturi sa se inscrie la casting”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea se pregateste sa preia, din aceasta toamna si stafeta show-ului matrimonial “Te vreau langa mine”.

Andreea  este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, cu o vasta experienta in televiziune, aceasta moderand de-a lungul timpului, la Kanal D, emisiuni de succes, precum: “WOWBiz”, “Nunta cu surprize”, “Se striga darul!”.