Andreea Esca a slăbit 9 kilograme în timp record! Care este rețeta vedetei

0

Andreea Esca arată din ce în ce mai bine! Vedeta a slăbit de curând nu mai puțin de 9 kilograme într-un timp record. Prezentatoarea Știrilor Pro Tv a ținut o dietă extrem de simplă și ușoară. Iată despre ce este vorba!

După ce acum câțiva ani a luat în greutate suficient cât să se vadă la înălțimea sa de 1,62, Andreea Esca a ales o dietă extrem de simplă și fără bătăi de cap, dar extrem de frustrantă dacă îți plac carbohidrații, așa cum ne plac mai tuturor.

Dieta pe care a ținut-o Andreea Esca

Andreea Esca a renunțat la tot ce înseamnă produse făinoase, de la pâine până la paste și pizza, reușind astfel să ajungă, de la 64, la 55 de kilograme în doar câteva luni. Firește, și dulciurile au fost puse pe lista alimentelor interzise.

‘Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat.

Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului’. (…) Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie’, a mărturisit pentru Revista VIVA Andreea Esca.