Home / Vedete / Ana-Maria Barnoschi îşi pierde nopțile la sala de fitness. Iată cine este antrenorul ei personal!

Ana-Maria Barnoschi îşi pierde nopțile la sala de fitness. Iată cine este antrenorul ei personal!

Duminica aceasta, incepand cu ora 20:00, la Kanal D se va da startul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Roata Norocului”, cu vedete alese pe sparanceana, dar si cu premii uriase pentru cei care isi vor incerca norocul pe platoul show-ului.

Dorindu-si ca noul sezon sa o prinda in forma maxima, Ana-Maria Barnoschi, colega de platou a lui Bursucu, se pregateşte intens şi merge la sala de fitness aproape zilnic, de cele mai multe ori, ea fiind cea care da stingerea in sala de sport. Vedeta spune ca este o competitie sportiva intre ea şi Bursucu, care, la rându-i, ingroaşa rândurile la sala de fitness.

„Merg destul de des la sala de fitness, imi doresc sa arat din ce in ce mai bine. Desigur, sportul ma ajuta nu numai pentru a avea o silueta perfecta, ci are şi un scop medical: pe lânga faptul ca ma simt bine in pielea mea, dupa ce ies din sala de sport, am o energie de nedescris. Ştiu ca merge şi Bursucu la sala, ca a slabit, aşa ca aş putea spune ca putem da startul competitiei sportive intre noi doi”, spune Ana-Maria Barnoschi.

Si pentru ca işi doreşte rezultate maxime şi in scurt timp, frumoasa vedeta a ales sa lucreze alaturi de Roxana Vancea, una dintre cele mai in forma si sexi vedeta din România.
„Am ales sa lucrez cu cea mai buna din domeniu. Am perioade când ajung la sala in jurul orei 20:00 şi plec ultima. Sunt o eleva conştiincioasa, chiar daca in pauze ma mai distrez cu o sesiune rapida de selfiuri”, adauga vedeta.

 

About paginadelifestyle

Check Also

Cea mai stilată femeie din România se alege sâmbătă, la BRAVO, AI STIL! All Stars!

Marea Finala, “Bravo, ai stil! All Stars” va avea loc in direct, sambata de la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.