Amenajarea casei cu produse de la Traget – un partener pe care te poți baza

0

Amenajarea și modificările de prin casă parcă nu sunt gata niciodată. Nu bine termini de redecorat o cameră, că vrei să faci niște schimbări și în living. În plus, sunt multe lucruri utile de care afli și pe care le vrei pentru acasă. În acest sens, magazinul online Traget poate deveni partenerul tău de încredere.

Cu o gamă vastă de produse esențiale pentru acasă pe care cei de la Traget o pun la dispoziție vei putea amenaja, redecora și chiar repara diverse lucruri de prin casă. În plus, vei beneficia de prețuri accesibile, avantajoase. Poți găsi soluții diverse pentru acasă, deci traget.ro te ajută să creezi toate condițiile de care ai nevoie.

Soluții pentru amenajarea băii

Baia este acel loc din casă în care fiecare își face rutina de îngrijire, în care fiecare persoană se bucură de momente de relaxare în cadă sau se revigorează cu ajutorul unui duș. Chiar dacă deseori este vorba despre o încăpere de dimensiuni relativ reduse, asta nu înseamnă că nu poți avea toate condițiile necesare.

De la Traget poți comanda o perdea dus care să evite acumularea de apă în baie. Poți vedea stocul generos de produse în acest sens, diverse modele care să se încadreze perfect cu celelalte obiecte de decor pe care le-ai ales. Marea majoritate a acestor perdele de duș au un sistem de prindere inovator: inelele cauciucate încastrate în materialul perdelei sunt flexibile și secționate la mijloc, astfel că pot fi montate cu ușurință pe orice bară de duș. Acest sistem de prindere este o inovație a producătorului Atenas din Spania, este patentat și denumit Magica Lisa. O perdea pentru duș poate fi o completare perfectă pentru orice baie, deoarece poate fi acea pată de culoare necesară, deci un element cu dublu rol – estetic și practic.

De asemenea, poți comanda și covoare pentru baie de la acest magazin online. Orice covor oferă confort optim pentru picioare și chiar căldură acestora, fiindcă nu mai stai cu picioarele pe gresia rece. Comandă un covor în aceleași nuanțe cu perdeaua de duș sau cu alte obiecte decorative din baie, simple sau cu model și cu siguranță vei face această încăpere mai primitoare. Nu uita de coșul de rufe pe care îl poți comanda.

Orice zi poate fi motiv de sărbătoare

Orice eveniment din viață poate fi sărbătorit în sânul familiei. Nu este nevoie de prea multe lucruri pentru a pregăti o masă festivă. Dacă ești genul de persoană căreia îi place să pregătească totul ca la carte atunci când vine vorba despre un prânz sau o cină, atunci nu trebuie să-ți lipsească fața de masă.

De la Traget poți comanda fețe de masă de diverse dimensiuni și modele, atât pentru mese pătrate sau dreptunghiulare, cât și pentru cele rotunde. Chiar dacă în mod normal nu obișnuiești să așezi o față de masă, iată că atunci când pregătești masa pentru cei dragi cu prilejul unui eveniment mai important poți opta pentru acest element. Dacă nu, poate ești interesat de modelele de naproane pe care le vei găsi în același loc – la Traget.

Adaugă un plus de culoare în casa ta!

Viața pare a fi uneori în nuanțe de gri. De ce să nu adăugăm puțină culoare? Casa ta este locul perfect în care te relaxezi, în care te bucuri de liniște și de momente petrecute alături de cei dragi. Astfel că trebuie să fie un loc cât mai cozy, mai primitor.

În orice cameră din casă poți adăuga un tapet sau un fototapet pe perete. Vei descoperi pe site diverse imagini, care mai de care mai colorate și inedite. Poți lipi fototapete cu imagini din diverse metropole, cu animale, cu flori și multe alte detalii. Este o soluție simplă prin care adaugi un plus de culoare în casa ta. Ai parte de un decor uimitor, pe care îl poți pune la locul lui imediat când îți ajunge comanda.

Accesează site-ul traget.ro și descoperă tot stocul de produse cu soluții pentru căminul tău.

Contact:

comenzi@traget.ro.