Am invatat sa folosesc un tester auto profesional si acum stiu totul despre masina mea, indiferent unde ma aflu

0

Pana nu demult vizitele la service erau singura modalitate de a afla ce se intampla cu masina si de a dezactiva anumite functii, de a activa altele si de a obtine o diagnoza profesionista. Drumurile erau de multe ori doar de rutina, nu era o problema grava cu masina, pierdeam timp asteptand sa imi vina randul pentru testare si pentru alte operatiuni pe care mi le doream.

De la o vreme insa am hotarat sa renunt la vizitele asa de dese la service, merg doar cand am reala nevoie, cand e vorba de o revizie si cand sunt probleme mai grave cu masina. De ce? Pentru ca am descoperit un dispozitiv care poate face o diagnoza rapida a masinii si ma poate ajuta sa activez sau sa dezactivez, sa testez diverse functii si asta gratuit.

Este vorba de un tester auto pe care l-am gasit intr-un magazin online de profil, un device care se conecteaza imediat la masina prin intermediul unei aplicatii pentru telefon sau tableta si care iti ofera acces la o multime de functii avansate.

E suficient sa conectez acest tester auto la masina si stiu imediat ce se intampla cu ea, pot sterge erorile, dezactiva functii dintr-o simpla apasare de buton, se pot activa pe loc module instalate ulterior (retrofit).

Daca mai ai si credite cumparate pentru accesul la pachetul Pro poti accesa functii precum realizarea mentenantei periodice, de la resetare Oil service la inlocuirea placutelor de frana, reglarea luminilor, verificarea foarte usoara a sistemelor periferice, dar se pot activa si functiile vizuale si se pot adauga si functionalitati suplimentare.

Ai practic control total asupra masinii fara sa mai fii nevoit sa mergi mereu in service. Mai mult, poti verifica ceea ce ti s-a spus in service pentru a vedea gradul de onestitate al celor care au umblat la masina si care au testat-o.

Pentru mine a fost solutia perfecta pentru mai mult timp liber si pentru a economisi si ceva bani pe care i-am investit, evident, tot in masina personala.