Home / Vedete / Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, la petrecerea RIHANNEI în New York! Cele două fashioniste s-au întâlnit și cu Heidi Klum la NYFW

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, la petrecerea RIHANNEI în New York! Cele două fashioniste s-au întâlnit și cu Heidi Klum la NYFW

Cele mai urmărite bloggerițe din România au participat aseară la petrecerea Rihannei în New York! Celebra cântăreață și-a lansat noua linie de produse cosmetice și a dat un mare party în cadrul săptămânii modei NYFW. Alina și Carmen au strălucit la eveniment. 

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan participă în aceste zile la Săptămâna Modei de la New York. Printre evenimentele pe care le-au punctat până acum au fost prezentarea de modă semnată de Heidi Klum, dar și lansarea FentyBeauty, cea mai nouă linie de produse cosmetice și makeup a Rihannei. Superstarul mondial a dat și o petrecere exclusivistă după eveniment, iar Alina și Carmen nu au ratat acest party.

Îmbrăcate foarte sexy, cele două românce au făcut furori la petrecerea Rihannei! Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au postat nonstop filmulețe și imagini pe rețelele de socializare, așa cum vor face și în continuare.

https://www.instagram.com/p/BYyO1noByMC/?taken-by=grebenisancarmen

About paginadelifestyle

Check Also

De ce salopetele de dama sunt nemuritoare?

Povestea originii salopetei este complexa, interculturala si intercalata cu diferite nivele ale lumii sociale si ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.