Alina Ceușan a primit titlul de BEST FASHION BLOGGER! Cine sunt celelalte câștigătoare de la gala Digital Divas by Avon

0
236

Câștigătoarele celei mai mari Gale de premiere a comunității online de modă și frumusețe, Digital Divas by AVON, au fost desemnate ieri, 24 aprilie 2018, în cadrul celei de-a șaptea ediții a evenimentului, care a avut loc la Palatul Bragadiru.  

Evenimentul a reunit peste 500 de participanți, printre care personalități ca Antonia, Anca Serea, Adrian Sînă, Dana Rogoz, Maurice Munteanu, Vali Bărbulescu, Andreea Esca, Cristina Rus, Alina Ceușan și alte nume sonore din industria fashion & beauty, care au celebrat frumusețea alături de cele mai faimoase bloggerițe ale momentului. La Gală, Antonia a purtat un look 100% ales de fani, care au votat stilul de coafură preferat pe platforma online AVON.

Invitata specială a evenimentului a fost Rodica Paléologue, cunoscuta româncă devenită fotomodel internațional, care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani și care defilează și pozează pentru cele mai celebre branduri din lume.

În fiecare an, Gala Digital Divas by AVON, cea mai mare competiție ce premiază influencerii de beauty & fashion din România, recunoaște și premiază munca și eforturile pe care aceștia le depun zi de zi.

Peste 255.000 de voturi au fost înregistrate în procesul de selecție a câștigătorilor Digital Divas by AVON – singura competiție în care și publicul larg votează, alături de un juriu format din peste 40 de specialiști în domeniul modei, frumuseții și al comunicării online.

Iată lista câștigătorilor Premiilor Digital Divas by Avon 2018:

YOUNG DIVA IN FASHION BLOGGING :Aicha Nicole – www.aichanicole.com

YOUNG DIVA IN BEAUTY BLOGGING: Sandra Georgescu – www.sandragmakeup.com

MOST ACTIVE FASHION BLOGGER: Andreea Codrea – www.xcentrica.ro

MOST ACTIVE BEAUTY BLOGGER : Diana Rogojan – www.dyrogue.com

BEST NEWCOMER ON YOUTUBE IN FASHION & BEAUTY : Sînziana Iacob

BEST YOUTUBE CHANNEL IN FASHION & BEAUTY : Alina Ceușan

BEST FASHION INSTAGRAM ACCOUNT: Alina Ceușan – @alinaceusan

BEST BEAUTY INSTAGRAM ACCOUNT: Sânziana Negru – @sanziananegru

BEST FASHION BLOGGER: Alina Ceușan – www.alinaceusan.com

BEST BEAUTY BLOGGER : Andreea Balaban – www.andreeabalaban.ro

PEOPLE’S CHOICE AWARD :Andreea Balaban

THE DIGITAL DIVA OF THE YEAR Alina Ceușan