Home / Cluj / Alin Lazăr, un artist complex: realizează adevărate opere de artă din păr și creează ținute spectaculoase!
Foto: Pop Adrian

Alin Lazăr, un artist complex: realizează adevărate opere de artă din păr și creează ținute spectaculoase!

Alin Lazăr este unul dintre cei mai talentați artiști din România. Tânărul este pasionat de frumusețe și modă, iar asta se vede prin rezultatul muncii sale. El face opere de artă din părul clientelor, realizează machiaje strălucitoare și creează ținute absolut spectaculoase!

Pasionat de lumea beauty, premiat la gala Estetica

Fiecare coafură realizată de Alin îi poartă semnătura. De când a terminat cursurile de hai stylist, tânărul s-a perfecționat și în scurt timp și-a dezvoltat propriul stil de muncă. Astfel, pe lângă activitatea de la salonul Allure, acolo un de abia face față numărului mare de cliente, Alin a început să ducă coafurile la un alt nivel. S-a înscris la competiții de profil, iar de curând s-a întors acasă de la București cu un premiu important.

Alin și-a demonstrat talentul în cadrul concursului Estetica, unde a ocupat locul trei la secțiunea avangardă. Nu este prima dată când munca sa este apreciată de specialiști, Alin reușind să se facă deja cunoscut în lumea beauty din România.

Pe lângă coafurile extravagante, Alin a început să exceleze și în domeniul machiajului. El oferă astfel un look complet unei cliente, mai ales că o coafură perfectă trebuie să fie completată de un machiaj pe măsură. Deși este extrem de căutat pentru machiajele de eveniment, Alin recunoaște că prima sa “iubire” rămâne hair stylingul.

Creează ținute spectaculoase

Alin Lazăr este cunoscut nu doar în lumea beauty, ci și în rândul pasionaților de modă. Tânărul este și designer de meserie.

A absolvit cursurile de design vestimentar la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” din Cluj Napoca și de atunci s-a pus serios pe treabă. Și-a început cariera de designer realizând colecții atipice, realizate din materiale neconvențiolale. Așa s-a făcut remarcat și de-alungul anilor a lansat mai multe colecții vestimentare care s-au bucurat de succes.

Majoritatea ținutelor create de Alin sunt spectaculoase, sofisticate, foarte sexy și se adresează femeilor puternice, cu atitudine. Despre asta este vorba și în ultima sa colecție care se numește “Attitude is Altitude”, colecție pentru care a muncit cel mai mult, iar rezultatul a fost wow! De remarcat este și faptul că tânărul artist gândește fiecare colecție în parte nu doar din punct de vedere vestimentar ci și pe partea de beauty, el realizând nu doar ținutele și ci machiajele și coafurile modelelor pentru aproape fiecare prezentare de modă și shooting-uri de promovare.

Ținutele propuse de Alin Lazăr au fost purtate și de vedetele din România. Solista trupei Mandinga, Barbara Isasi a îmbrăcat deja mai multe rochii care poartă semnătura lui Alin, iar anul trecut reprezentanta României la concursul Miss Model Of The World a purtat una dintre cele mai spectaculoase creații realizate de stilistul clujean.

About paginadelifestyle

Check Also

Cea mai stilată femeie din România se alege sâmbătă, la BRAVO, AI STIL! All Stars!

Marea Finala, “Bravo, ai stil! All Stars” va avea loc in direct, sambata de la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.