Alexandra Ungureanu şi elevii clujeni au doborât un record mondial!

0

Au cântat la unison şi au ajuns în Guiness Book! Mii de elevi au depășit recordul mondial la CUP song, în cadrul Zilelor Clujului. Ei au acompaniat-o pe Alexandra Ungureanu pe ritmurile melodiei When I’m Gone, care a devenit un fenomen mondial în 2013. 

2000 de elevi şi profesori din 26 de şcoli clujene s-au strâns ieri în Piaţa Unirii, pentru doborârea recordului mondial la Cup Song. Tonul a fost dat de Alexandra Ungureanu, care le-a mărturisit celor mici că are mari emoţii pentru eveniment.

“Am din ce în ce mai mari emoţii pentru că nu în fiecare zi ai ocazia să iei parte la un record mondial.Mie cel puţin nu mi s-a mai întâmplat şi nu ştiu ce o să rezerve de acum viitorul meu.” a spus Alexandra Ungureanu.

În cele din urmă, totul a ieșit perfect., iar recordul a fost doborât!

Anterior, recordul la Cup song era deținut de o şcoală din Canada. Acum, România se mândreşte că este singura ţară din Europa care a reuşit să adune un număr atât de mare de elevi pentru un record mondial.

Iniţiativa de doborâre a recordului aparţine şcolii britanice internaţionale Transylvania College, la acţiune fiind înscrise 26 de şcoli din municipiul Cluj-Napoca.

cupsong

Fenomenul Cup Song a pornit în 2013, cu piesa When I’m gone, interpretată de Anna Kendrick.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.