Alexandra Stan şi-a învins teama de înălţime într-un concert în India alături de 50 de dansatori!

  0

  În plină promovare internaţională a single-ului “I did it, Mama”, Alexandra Stan continuă seria concertelor, având recent un spectacol impresionant în New Delhi, India. Pe lângă echipa ei de scenă cu care a plecat din România, printre care se număra toboşarul Alexandru Unc, dj-ul Sebastian Negulescu şi coregraful Emil Rengle, de data aceasta, pentru show-ul din New Delhi, Alexandra Stan a avut alături de ea şi 50 de dansatori din India.

  Processed with VSCOcam with t1 preset

  Mereu deschisa in a descoperi culturi noi si in a-si intalni fanii din diferite colturi ale lumii, cantareata s-a bucurat sa revina in India, mai ales ca este una din tarile ei preferate:

  “A fost un spectacol impresionanat atat prin faptul ca am avut alaturi 50 de dansatori, cat si prin miscarile mele acrobaticeJ Mi-am invins teama de inaltime. E o tara minunata, cu fiecare vizita imi place si mai mult. In ciuda haosului, oamenii sunt foarte calmi, cuprinsi de o pace interioara, iar fanii mei de acolo sunt foarte iubitori, ma vad ca pe o zeita blonda”. spune Alexandra.

  Alexandra Stan si-a facut aparitia pe scena de la o inaltime de peste zece metri, fiind ridicata deasupra publicului cu o coarda elastica. Pe langa concert, artista a reusit sa viziteze si cateva obiective turistice principale din New Delhi si si-a cumparat multe suveniruri de la localnici.

  Alexandra Stan_dansatori_India

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here