Alegeri smart în ceea ce privește covoarele pentru fiecare cameră. Faria te inspiră

0

Oaza de relaxare pentru fiecare persoană este chiar în confortul propriei case. V-ați întrebat vreodată de ce chiar și după un concediu într-o locație uimitoare, într-un resort cu tot ce aveați nevoie la îndemână tot când ajungeți acasă sunteți mai liniștiți și aveți parte de un somn liniștit? Chiar din acest motiv – acasă este acel mediu confortabil, sigur și plăcut.

Fiecare persoană își decorează casa exact așa cum îi place și este firesc să ne simțim astfel. Fiecare cameră este atent decorată și are propria sa esență, stil și menire. În dormitor mediul trebuie să fie plăcut, fără culori stridente, în living trebuie să existe spațiul optim de petrecere al timpului liber și așa mai departe. Toate detaliile contează, deci cum alegem covoarele în funcție de camera în care urmează să fie așezate? Colecția regăsită la Faria vă inspiră.

Alegerea covoarelor pentru dormitor

Alegerea covorului pentru dormitor poate fi o provocare destul de mare. Asta pentru că dormitorul este acea încăpere în care totul ar trebui să fie cât mai plăcut decorat și relaxant, nimic obositor în jur.

Astfel că un prim aspect care te poate ghida spre alegerea covorului sau covoarelor din dormitor este poziționarea obiectelor de mobilier și dimensiunea camerei. Multe persoane renunță la ideea de covoare mari pentru dormitor și chiar pentru întreaga casă. Aleg variante de dimensiuni mai mici pe care le poziționează în puncte strategice.

Poți alege astfel de la Faria dintre variante precum:

  • Covor Paris: este o variantă de covor care se încadrează în trendurile moderne, fiind o combinație de culori parcă pictate pe acesta. Este moale și oferă confort picioarelor. Pot fi alese dimensiunile și poți achiziționa două, pentru fiecare parte al patului sau doar unul pentru capătul patului.
  • Covor Punto: sunt disponibile la Faria mai multe variante de culori pentru acest model. Are dimensiuni relativ mici de 133x133cm și sunt ideale pentru a fi așezate pe fiecare margine al patului, aducând și o pată de culoare nu foarte stridentă în cameră.

Alegerea covorului pentru bucătărie

Confortul de acasă ar trebui să fie regăsit în orice încăpere, deci chiar și atunci când gătești poți avea parte de confort la picioare. Un covor pentru bucătărie este ideal în acest sens, plus că poate completa perfect decorul, fiind o piesă importantă pentru aspectul complet al încăperii.

De la Faria puteți alege pentru bucătărie o traversă deoarece alegeți mărimea acesteia astfel încât să se potrivească perfect pentru locul în care o așezați. De preferat ar fi de-a lungul blatului de la bucătărie pentru că este și util și creează în același timp un aspect vizual plăcut.

Ca și model puteți alege o variantă care să se potrivească din punct de vedere cromatic cu celelalte piese de mobilier sau chiar o culoare contrastantă. La Faria veți găsi cu siguranță mai multe variante inedite care să vă inspire.

Nu uitați de covoarele pentru hol

Holul este poate cea mai circulată zonă din casă, locul prin care trec toți membrii familiei chiar de mai multe ori pe zi. Astfel că finisajele pot avea semne de uzură destul de repede. Dacă vorbim despre parchet acesta poate începe să aibă o culoare mai ștearsă și să fie zgâriat chiar. Dacă vreți să evitați aceste lucruri de preferat ar fi să alegeți un covor pentru hol.

Poate vă încântă o traversă pe care să o comandați exact la mărimea la care aveți nevoie. Contează foarte mult să se potrivească exact covorul sau traversa în funcție de spațiul de care dispuneți pentru că holul este un fel de carte de vizită a casei.

Accesați site-ul faria.ro pentru a vedea toate covoarele disponibile și alegeți din gama lor produsele care se potrivesc casei voastre.

Contact:

0743 444 999

comenzi@faria.ro