Alegerea din timp a rochiei de mireasa si momentul potrivit pentru probarea acesteia

0

Fetele isi imagineaza cum vor arata in rochie de mireasa de la cativa anisori. Atunci cand sunt cerute in casatorie, ele nu vad altceva decat rochii de mireasa, consulta reviste de specialitate si site-uri si colinda magazinele de profil din orasul lor, dar si magazinele online.

Se spune ca, pentru a gasi rochia de mireasa perfecta, fetele trebuie sa probeze mai multe rochii pentru a se asigura ca iau decizia corecta.

Cele mai multe domnisoare isi programeaza o vizita la LaModeToujours cu cateva luni inainte de ceremonie. Alegerea rochiei de mireasa este unul dintre cele mai importante momente in planurile de nunta. Domnisoarele trebuie sa tina cont de silueta, de tematica nuntii, de buget si anotimp, de locatie si de multe alte aspecte.

Cateva trucuri pentru a programa proba pentru rochia de mireasa in avantajul domnisoarelor

  • Cine se scoala de dimineata, gaseste rochia de mireasa. Fetele care isi cauta rochia de mireasa perfecta si isi programeaza o intalnire la magazinul LaModeToujours trebuie sa faca acest lucru dimineata devreme. In acest fel, se vor bucura de atentia personalului, magazinul va fi mai putin aglomerat, iar silueta de dimineata este cea reala. Dupa micul dejun sau chiar dupa pranz si o gustare, viitoarele mirese se pot balona si, daca tin si regim pana la nunta, este posibil ca rochia sa necesite ajustari.
  • Rochia perfecta este cea care se potriveste siluetei miresei. Rochia de mireasa poate parea spectaculoasa cu aplicatiile din perle, cu paietele sau cu pietrele pretioase, cu dantela de comanda, insa foarte important este ca rochia sa se potriveasca siluetei, nu neaparat sa se incadreze in trendul momentului.
  • Probarea rochiei de mireasa este un moment de intimitate. A proba rochia de mireasa reprezinta un moment de intimitate, in care cel mai probabil viitoare doamna va fi insotita de mama sau de soacra, de cea mai buna prietena, sau chiar de viitorul sot. Cu cat sunt mai multe persoane invitate la proba, cu atat sunt mai multe pareri, mireasa este derutata si nu mai stie ce sa creada. In plus, probarea rochiei de mireasa nu trebuie transformata intr-un spectacol.
  • Partea de sus a rochiei de mireasa este cea mai importanta! Oricat de multe aplicatii ar avea rochia de mireasa in jos, oricat de lunga ar fi trena, miresele trebuie sa tina cont de faptul ca partea de sus a tinutei este prima observata de invitati si apare in cele mai multe imagini de la nunta.
  • Probarea rochiei de mireasa necesita fotografii. Daca magazinul permite acest lucru, insotitoarea sau insotitorul viitoarei mirese poate face cateva fotografii la fiecare rochie probata, astfel incat clienta sa poata decide ulterior asupra modelului ales, comparand imaginile.
  • Cu cat mai multe rochii sunt probate, cu atat sunt mai mari sansele gasirii modelului perfect! Desi pe umeras fiecare rochie arata impecabil, in realitate acestea se muleaza diferit pe silueta. Este un pas obositor si foarte frustrant, insa necesar!
  • Cu cat timp inainte de nunta incep cautarile pentru rochia de mireasa? Cu cel putin 6 luni inainte de ceremonie, domnisoarele trebuie sa inceapa cautarea rochiei perfecte!