Albastrul clasic, culoarea anului 2020!

0

Institutul Pantone a anunțat care este culoarea anului 2020! Este vorba despre albastrul clasic, culoare care va predomina în toate noile colecții din industria modei, decorațiunilor interioare, a frumuseții și nu numai!

Albastrul clasic, o nuanță care amintește de cerul de la amurg- a fost anunțată de Pantone care explică alegere prin eleganța și simplitatea sa.

„Este o culoare care anticipează ce se va întâmpla. Ce va aduce viitorul pe măsură ce trecem în orele de seară? Aceasta este o întrebare pertinentă înainte de a porni într-un nou deceniu”, spune Laurie Pressman, vicepreședintele Pantone Color Institute, cel care selectează culoarea anului.

Având în vedere sentimentele de instabilitate care au cuprins întreaga lume, din Statele Unite ale Americii până în Regatul Unit, în Hong Kong, Siria și pe tot globul, reprezentanții Institutului Pantone Color spune că au ales o nuanță care oferă siguranța, încrederea și conexiunea pe care oamenii o pot căuta într-un mediu global incert, scrie Mediafax.

Pentru a alege culoarea anului Pantone studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, în artă și în industria divertismentului.

Saloanele de înfrumusețare recomandă deja această nuanță. La Nail Art Exclusive Studio din Cluj Napoca și Târgu Mureș specialiștii au pentru cliente o gamă largă de nuanțe albastre, numai bune în acest sezon!