Ai prin dulap haine pe care nu le porți? Acum le poți vinde într-un magazin virtual

0

Mulți români găsesc întrebuințări diverse pentru hainele care nu le mai vin. Dacă unii le aruncă, pur și simplu, alții le donează. Însă, cei care vor să recupereze ceva bani de pe urma articolelor vestimentare care le-au ușurat buzunarul le scot la vânzare pe site-urile de anunțuri. Ei bine, mai există o soluție. Un magazin virtual care preia îmbrăcăminte second hand în vederea vânzării a fost lansat de curând în România. Iată cum funcționează Remix Second Hand!

Plecând de la premisa că fabricarea unui articol vestimentar e costisitoare și implică folosirea multor resurse, în lume a apărut conceptul second hand. Produsele la mâna a doua sunt căutate de mulți oameni de pe planetă pentru gradul redus de uzură și pentru prețul mic de achiziție. Și în România fenomenul a căpătat amploare, iar azi nu există oraș în care să nu găsești cel puțin un magazin cu produse care au mai fost folosite înainte, dar care își caută noi proprietari. Dar cum ar fi dacă ți-ai putea vinde tu singur hainele pe care nu le mai poți, fără să-ți deschizi magazin second hand? Ei bine, răspunsul este Remix Second Hand, un magazin virtual care îți preia articolele vestimentare la care vrei să renunți și care se ocupă de vânzarea lor. La final te alegi cu un procent din prețul de vânzare și cu mai mult loc în dulap pentru cumpărături viitoare.

Cum funcționează Remix Second Hand

Magazinul online care îți vinde hainele de care nu mai ai nevoie s-a lansat mai întâi în Polonia, Ungaria și Grecia. Apoi a deschis filiale în Slovacia, Cehia și Bulgaria. Adminstratorii lui au găsit o cerere de îmbrăcăminte second hand și în România, motiv pentru care s-au extins. Primul lucru pe care trebuie să-l faci dacă vrei să-ți scoți la vânzare sau să cumperi îmbrăcăminte deja purtată este să-ți faci un cont pe site. După ce te-ai logat cu nume de utilizator și parolă poți comanda Remix Bag, o sacoșă cu dimensiuni de 68 cm x 70 cm. Aici vei introduce articolele vestimentare pe care le vei trimite prin curier, gratuit, pe adresa specificată.

Odată transmise, hainele tale sunt primite de angajații Remix Second Hand, verificate, dezinfectate și urcate pe site în vederea comercializării. Nu orice articol vestimentar poate fi trimis prin curier, ci doar cele care aparțin mărcilor agreate de magazin. Înainte de a trimite coletul ai posibilitatea să verifici care sunt brandurile acceptate. După postarea lor pe site poți urmări statusul produselor scoase la vânzare pe site.

remix second hand, magazin virtual second hand, vinde haine rapid, haine second hand

Ce haine poți să vinzi

Brandurile hainelor acceptate pe site sunt postate în ordine alfabetică, așa că poți oricând să verifici dacă hainele tale îndeplinesc această cerință. În plus, hainele de care vrei să te desparți nu pot fi rupte, pătate sau decolorate, murdare în zona subrațului sau cu țesătura subțiată din cauza purtării excesive. Ideea de la care s-a plecat în crearea acestui magazin este că aceste haine trebuie să fie apte în continuare pentru purtare. Nu e acceptată îmbrăcămintea cu fermoar defect, intrată la apă, corectată, cusută sau cu petice, dar nici ținutele retro, care nu sunt actuale. Mare grijă și la accesorii! De pildă, nu poți să vinzi cuiva o poșetă cu căptușeala ruptă sau cu fermoar deteriorat ori produse replică. Sunt acceptate pe site doar produse originale.

Dacă sunt acceptate în vederea comercializării, toate hainele sunt dezinfectate, călcate, fotografiate și evaluate de experți. Mai multe detalii vezi pe click.ro!

remix second hand, magazin virtual second hand, vinde haine rapid, haine second hand

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.