Ai parul cret si vrei sa il pui in valoare? Iata ce produs de styling nu trebuie sa iti lipseasca!

0
Foto: unsplash.com

Aproape orice femeie are cel putin o nemultumire legata de aspectul sau fizic sau de felul in care ii sta parul intr-o zi. Desi astfel de nemultumiri sunt obisnuite, parul cret este cel care pune cele mai multe probleme.

Posesoarele unui par cret sau ondulat se plang adesea de cat de dificil este sa ingrijeasca un astfel de par, ca trebuie sa investeasca sume mari in produse de igiena a acestuia si de styling. Cu toate acestea, exista anumite produse care le pot face viata mai usoara si, totodata, le pot ajuta sa scoata in evidenta frumusetea parului lor. Un astfel de produs este un activator bucle.

Ce este si cum functioneaza un activator de bucle?

Activatorul de bucle este un produs de styling dedicat parului cret sau ondulat, care poate fi gasit sub diferite forme, de la crema, spuma sau spray, la ulei sau chiar unt de par. Caracteristica speciala a acestui produs este faptul ca are un efect hidratant si hranitor pentru firul de par, ceea ce ajuta la evitarea obtinerii unui par uscat si electrizat, adaugand astfel stralucire si vitalitate.

Pentru a putea fi aplicat si functiona eficient, activatorul de bucle trebuie aplicat pe parul umed, indiferent sub ce forma se afla acesta. Rezultatul sau nu va fi unul asemanator cu cel al unui produs de fixare sau volum, ci va oferi o hidratare suplimentara parului, astfel incat buclele sa isi pastreze forma naturala.

In plus, acest produs de styling face parul mai moale si mai ascultator, fiind deci si mai usor de coafat. Astfel, rutina zilnica de ingrijire a unui par ondulat va fi mai usoara si mai simpla daca se foloseste un activator de bucle.

Singurele dezavantaje pe care le poate avea un astfel de produs este faptul ca are rezultate temporare, fiind nevoie reaplicarea activatorului aproape zilnic. De asemenea, folosirea unui activator de bucle sub forma de crema poate ingreuna parul, daca este aplicata o cantitate mai mare de produs. Totusi, rezultatele sunt unele uimitoare.