Ai nevoie urgent de o masina? Iata cum te ajuta inchirierile auto!

0
42

Perioada concediilor este in toi, iar daca vrei sa pleci la munte sau la mare, insa nu ai masina personala, serviciile de rent a car sunt cea mai buna optiune. In Romania, an de an apar tot mai multe firme de inchirieri auto Otopeni, Bucuresti si in tara, ca urmare a solicitarilor tot mai numeroase din partea romanilor.

Daca masina ta se afla in service si nu vrei sa apelezi tot timpul la taxi, tot inchierierea unei masini este cea mai buna optiune ramane tot rent a car-ul. Pentru ca taxiul ar insemna sa astepti mult timp pana soseste, iar costurile sunt ridicate, daca alegi sa inchiriezi o masina suma scade pe masura ce creste perioada de contract.

Cand pleci in concediu, daca detii o masina personala, vei vedea ca nu va fi suficient de incapatoare si pentru bagaje si pentru familie sau prietenii. Aceasta problema este rezolvata tot de firmele de rent a car, ce iti vin ajutor cu modele de vehicule SUV sau dubite, foarte incapatoare si confortabile.

O buna optiune este sa inchiriezi masini si cand vii din vacanta. Multe firme de rent a car au disponibile servicii cu sofer, care te pot lua de la aeroport si duce la destinatia dorita. O masina inchiriata este o buna optiune si cand ai deplasari in interes de serviciu, iar compania nu iti ofera un vehicul.

Poti opta pentru inchirieri auto si cand vrei sa iti cumperi un anumit model de masina, insa un drive test de doar cateva minute nu te-a convins sa iei decizia de cumparare.

Noi iti recomandam sa optezi pentru o masina inchiriata si atunci cand:

Participi la un eveniment sau ai nevoie sa te deplasezi cu un mijloc de transport personal – in general, companiile rent a car au o oferta variata de vehicule din clasa business, economy si premium, asadar ai optiuni diverse.

Esti contracronometru si ai nevoie de mobilitate maxima. Asta se intampla, adesea, atunci cand ai masina in service, din diverse motive. Cat timp aceasta se afla in service, poti apela la o companie de rent a car pentru a inchiria o masina si a-ti continua viata de zi cu zi asa cum esti obisnuit. Masinile disponibile in sistemul de inchirieri auto au plinul facut, RCA, CASCO si rovinieta platite.

Mergi intr-o excursie in tara sau in strainatate – confortul de a vizita destinatiile turistice fara a fi conditionat de alte persoane este vital. O masina de inchiriat iti va asigura mobilitate si independenta fata de mijloacele de transport in comun din acea destinatie turistica.

Sau cand vrei sa mergi pe terenuri accidentate, forestiere sau de munte. Firmele au in dotare si masini de tip 4×4 cu care te poti deplasa si pe teren accidentat sau drumuri de munte.