Ai nevoie de un credit rapid pe termen scurt sau mediu? Descopera oferta Provident si afla cum poti aplica!

0
credit rapid

Cu o experienta de peste 14 ani in Romania, pe segmentul institutiilor financiare nebancare – IFN –, Provident a ajutat pana in prezent peste un milion de romani sa-si duca la capat planurile.

Astfel, indiferent ca ai nevoie de o suma de bani pentru renovarea locuintei sau doar a unei camere, pentru sprijinirea celui mic la scoala sau chiar pentru o mica investitie, Provident Financial Romania este alaturi de tine oricand cu un credit rapid de nevoi personale.

Oferta Provident consta intr-un credit rapid Standard sau STAR, cu sume cuprinse intre 500 si 20.000 de lei, cu rate fixe saptamanale ori lunare, pe termen scurt sau mediu. Pentru oricare dintre cele doua tipuri de imprumut, ai conditii minime de eligibilitate, fara garanti sau garantii, usor accesibile persoanelor cu venituri mici si medii.

In oferta Provident exista contra cost si serviciul optional si auxiliar de gestionare a imprumutului la domiciliu. Detaliile complete despre avantajele oferite de aceasta IFN le poti citi pe site-ul companiei, Provident.ro.

credit rapid

In continuare, insa, iti prezentam chiar noi cateva aspecte importante, care sa te ajute sa intri in posesia unui credit rapid Provident.

Asadar, inainte de toate, asigura-te ca indeplinesti toate conditiile minime de aplicare. Iata care sunt acestea:

  • cetatenie romana;
  • varsta de minimum 18 ani impliniti;
  • venit fix minim de 300 de lei/luna, dovedibil;
  • adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei;
  • un numar de telefon valabil.

Cu privire la dovada venitului fix, vei avea nevoie de unul dintre urmatoarele documente: o adeverinta de salariu, un talon de pensie (in cazul seniorilor) sau o interogare de la ANAF (pe care o poate obtine Provident pentru tine, la cererea ta).

Odata ce te-ai asigurat ca indeplinesti toate criteriile de mai sus, ai la indemana mai multe posibilitati de aplicare pentru un credit rapid Provident:

  • Online – direct pe site-ul Provident.ro, unde vei gasi un scurt formular pe care trebuie sa-l completezi cu datele tale personale. Tot aici poti folosi si simulatorul de credite nebancare, care te va ajuta sa-ti calculezi ratele si perioada de rambursare, in functie de suma imprumutata si de serviciile optionale si auxiliare alese (precum cel de gestionare la domiciliu a imprumutului). Ulterior un reprezentant specializat te va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru a-ti raspunde la orige intrebare si a te ghida in demersul tau.
  • Telefonic – sunand la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 20:00, sau sambata, intre orele 09:00 si 17:00.
  • Prin SMS – tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mesaj la numarul cu tarif normal 1805. Si in acest caz, un reprezentant specializat al companiei va reveni telefonic in cel mai scurt timp catre tine.

Asadar, daca doresti sa aplici pentru un credit rapid de la Provident, acum stii cum poti sa o faci si ce avantaje ai. Alege sa iti pui planurile in aplicare si sa iti indeplinesti visurile la momentul potrivit!