Ai nevoie de ajutor pentru eliminarea prafului si acarienilor? Alege Kirby!

0
Foto: unsplash.com

Alergiile respiratorii sunt o afectiune ce se intalneste atat la adulti, cat si la copii, tot mai multi micuti suferind de astfel de afectiuni respiratorii. Drept urmare, parintii isi doresc sa le poata veni in ajutor pentru a le ameliora suferinta, motiv pentru care sunt dispusi sa investeasca chiar si in echipamente de curatenie foarte scumpe.

Un astfel de echipament este aspiratorul Kirby, care este cunoscut pentru pretul sau foarte mare, dar si pentru performantele sale superioare in ceea ce priveste eliminarea prafului si acarienilor din casa. Chiar si specialisti din sectorul curateniei au despre Kirby pareri foarte bune, care depasesc pretul mare la care poate fi achizitionat.

Care sunt caracteristicile care fac aspiratorul Kibry deosebit?

In primul rand, tehnologia folosita de aspiratoarele Kirby este una foarte performanta, acestea folosind o tehnologie speciala – imbunatatita continuu – pentru a putea absorbi praful si particulele chiar si din profunzimea saltelelor si pernelor.

Totodata, acest tip de aspirator poate fi folosit si pe suprafete delicate, cum ar fi perdelele, draperiile sau abajurul lampadarelor/ veiozelor/ lustrelor, fara a le deteriora. Acest lucru este posibil datorita uneia dintre numeroasele perii cu care spiratorul vine dotat.

Trebuie mentionat ca un aspirator Kirby poate fi transformat in 12 dispozitive diferite de curatare, cu ajutorul accesoriilor din dotare, fiind astfel potrivit pentru aspirarea covoarelor sau podelei, dar si pentru spalarea acestora, precum si pentru eliminarea prafului din cele mai greu accesibile zone ale casei.

De ce este aspiratorul Kirby potrivit pentru persoanele cu alergii?

Toate aceste functii contribuie la o curatare eficienta si in profunzime a locuintei, eliminand chiar si praful si acarienii despre a caror existenta nici nu se stie. Astfel, spatiul de locuit se transforma intr-unul potrivit chiar si pentru persoanele cu alergii respiratorii, care nu vor mai fi nevoiti sa se confrunte cu simptomele atat de neplacute ale afectiunii lor.

Prin urmare, un aspirator Kirby este o investitie avantajoasa pentru cei care sanatatea este o prioritate, mai ales daca obtinerea ei este un obiectiv dificil de atins.