Ai buzele uscate și crăpate? Iată câteva remedii naturale

0
98
Foto: hayatkolay.com

Frigul și vântul sunt printre dușmanii buzelor hidratate, catifelate. Dacă ai buzele uscate și crăpate, încearcă remedii sau tratamente naturale, pe care le poți prepara acasă. Noi îți prezentăm câteva dintre ele:

Exfoliază buzele!

Pentru început prepară-ți un exfoliant din miere și zahăr. Amestecă o lingură de miere cu una de zahăr și aplică pe buze. Masează delicat timp de câteva secunde cu mișcări circulare și apoi îndepărtează exfoliantul cu apă călduță. Vei simți imediat o diferență confortabilă.

Aplică uleiuri naturale!

Uleiul de cocos, de migdale sau de ricin au efect miraculos dacă ai buzele uscate și crăpate. Poți aplica ulei de ricin direct pe buze sau îl poți combina cu câteva picături de glicerină sau cu câteva picături de suc de lămâie.Este recomandat să faci acest procedeu seara sau dimineața cu câteva minute bune înainte de a te machia.

Încearcă un remediu natural cu aloe vera!

Încearcă remediu natural: mai exact un gel pentru buze ce conține aloe vera. Poți găsi aloe vera și în multe alte formule. Oricare dintre ele merită încercată pentru a te bucura de beneficiile acestei plante. După câteva zile de folosire zilnică vei observa că nu vei mai avea buzele uscate și crăpate, scrie libertateapentrufemei.ro