Află de ce îți cade părul și cum poți remedia această problemă!

0

Multe femei se confruntă des cu acestă problemă, căderea părului. Desigur, nici bărbații nu sunt feriți de acestă neplăcere, doar că doamnele pun mult mai mult accent pe aspectul podoapei noastre capilare. Știați că o femeie pierde în jur de 100 de fire de păr pe zi? Toamna numărul acesta se poate dubla! Din acest motiv trebuie să fim mult mai atenți la felul în care ne îngrijim părul, deoarce un simplu șampon sau balsam nu este niciodată suficient.

Întâi de toate, trebuie să scăpăm de stres, mai ales cel emoțional! S-a dovedit că toate mai multe persoane care suferă pe plan emoțional, mai exact, au pierdut pe cineva drag, trec printr-un divorț, sau suferă de o banală răceală, sunt predispuși căderi firelor de păr într-un numărul destul de mare. Dar ca în orice poveste, vine și vestea bună!Odată ce veți reuși să treceți peste respectivele probleme, firul de păr va crește și el din nou.

Mai apoi, vine categoria celor mai puțini norocoși, care au moștenit genetic acest lucru. Bărbați, dar și femei pot avea parte de acestă moștenire, care cu siguranță nu e una deloc plăcută. Singura diferență e că bărbații dobândesc o minunată chelie, în timp ce la femei firul de păr se subțiază și devine tot mai rar. Dar, orice se poate trata!

barbati

Un bun exemplu pentru această problemă este utilizarea unor măști naturale făcute în casă. Spre exemplu ulei de  ricin, amestecat cu câteva picături de Vitamina A și o linguriță de miere. Este un truc care cu siguranță va da roade și va opri căderea părului.

Ceea ce mulți oameni poate nu știu, este faptul că o dietă drastică afectează și ea la rândul ei părul! Mai exact, o slăbire bruscă poate cu ușurință să aibă efecte negative asupră podoapei capilare. De ce? Datorită lipsei de substanțe nutritive. Așadar, aveți grijă la ce diete vă predispuneți firele de păr. Încercați unele care să aibă un meniu cât mai diversificat, hrânind astfel firul de păr cu vitamine și proteine pentru a crește lung și frumos.

masca_par_2_2_

Femeile crețe îşi doresc păr drept,sau cele cu păr drept îşi doresc unul creț, doar suntem femei.Iar pentru că suntem femei, ne place atunci când ieșim în oraș să ne aranjăm și să avem un hairstyle impecabil. Iar noi toate, deja știm că o coafură de vis nu poate fi realizată fără placă sau ondulator, nu e așa fetelor?

Mare atenție la cât de mult folosim aceste produse pentru a ne stiliza părul. Atât ondulatorul cât și placa, în timp pot dăuna grav firului de păr.

parul-intins-cu-placa-de-par

Bărbații încă adoră femeile naturale, care știu să pună frumosul în valoare prin simplitate. Cu alte cuvinte, fetelor, data viitoare când ieșiți în oraș încercați să vă prindeți părul într-o coadă, sau să faceți o împletitură, sau chiar un coc.

Renunțați odată pe săptămână la folosirea ustensileor fierbinți. Cu un hairsyle mai simplu, chipul vostru va ieși mult mai mult în evidență, iar părul cu siguranță va aprecia acest gest.

 

TEODORA BĂRBUŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here