Afla acum care este cel mai rapid si simplu mod de a obtine fisa medicala pentru angajare

0
fisa-medicala-angajare

Schimbarea locului de munca este un prilej de bucurie, fiind un nou inceput si o noua sansa de a deveni o versiune mai buna a ta. Fie ca te angajezi pentru prima data, fie ca ti-ai schimbat locul de munca, esti extrem de incantata sa incepi o noua etapa in viata ta.

Bineinteles ca, intai de toate, trebuie sa ai grija sa indeplinesti anumite aspecte de ordin birocratic, pe care orice loc de munca le solicita la inceput. Una dintre cerintele pe care orice nou job ar trebui sa includa este prezentarea certificatului medical, in care se confirma ca angajatul este apt, din punct de vedere fizic si psihic, sa indeplineasca meseria respectiva.

Fisa medicala pentru angajare – Importanta atat pentru tine, cat si pentru seful tau

Prezentarea acestei fise este mai mult decat o cerinta impusa de angajator – este o norma legislativa ce se impune a fi respectata. Altminteri, angajatorul poate suferi sanctiuni grave, cea mai usoara dintre acestea fiind aplicarea unei amenzi. De asemenea, ar trebui sa stii ca toate costurile aferente obtinerii acestui certificat medical ar trebui suportate exclusiv de angajator!

In ce consta fisa medicala pentru angajare?

Fisa medicala angajare nu este altceva decat un certificat medical, eliberat in urma efectuarii unor analize medicale ce implica examinari fizice, dar si un test psihologic. Scopul acestor analize este de a confirma daca persoana in cauza poate sau nu sa presteze serviciile pentru care a fost angajata.

CITESTE SI: Sezonul răcelilor – cum te tratezi cu produse cu extracte naturale?

Din acest punct de vedere, confirmarile inscrise pe fisa medicala pentru angajare pot fi de trei tipuri: apta, apta conditionat sau nu este apta pentru prestarea activitatii specifice locului de munca ales.

In ce constau analizele medicale?

In primul rand, este important sa stii ca exista doi factori care determina care sunt investigatiile medicale de care vei avea nevoie. Acestia sunt: tipul de activitate desfasurata la locul de munca si factorii de risc asociati acesteia. In functie de locul de munca, si acestia din urma pot varia.

Astfel, printre cele mai comune analize medicale se numara: spirometria, hemograma, audiograma, examen oftalmologic, examen clinic general etc. La fel de important este si examenul psihologic, din moment ce orice fisa medicala pentru angajare contine si un aviz psihologic emis de un specialist.

Cum poti sa obtii fisa medicala pentru angajare in cel mai scurt timp posibil?

Nimic nu este mai pretios decat timpul tau, motiv pentru care ar trebui sa te indrepti spre o clinica medicala care sa iti elibereze fisa medicala pentru angajare cat mai rapid si mai simplu!

Cea mai avantajoasa solutie este sa alegi clinca StandardMed, de unde vei putea obtine fisa medicala pentru angajare in aceeasi zi in care ai efectuat analizele necesare eliberarii acesteia. Aici vei avea parte de toate consultatiile necesare intocmirii si eliberarii certificatului medical de care ai nevoie la schimbarea locului de munca.

Astfel, daca esti din Bucuresti, indreapta-te spre clinica medicala StandardMed. Nu trebuie decat sa intri pe site-ul www.fisamedicala.info si sa iti faci o programare, fie direct de pe platforma online, fie prin e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site.