Afacerile in domeniul agrozootehnic pot aduce un profit important daca stii cum sa le faci

0
51

Daca stai sa te gandesti bine astazi se pot face bani din orice, totul e sa te gandesti bine in ce vrei sa investesti si domeniul ales sa fie unul cat mai productiv, ofertant. E usor sa faci primii bani, dar e foarte greu sa ii si pastrezi. Cu toate astea se poate sa ai o afacere care merge bine si multe alte afaceri care se ridica usor, usor si reusesc sa aduca profit.

A dovedit-o si Iustin Paraschiv un tanar ambitios care a devenit intr-un timp relativ scurt cel mai tanar milionar fermier. Da, se poate castiga foarte bine din domeniul agrozootehnic, daca stii cum sa iti construiesti o afacere.

Iustin Paraschiv este la ora actuala milionar in euro, proprietar Carmistin, si-a ajutat parintii in afaceri inca de cand era la facultate, pe cand parintii sai aveau un abator si o carmangerie. La doar un an de cand a vazut cum e sa muncesti cu adevarat Iustin Paraschiv s-a gandit sa-si faca propria afacere. A importat carne, a cultivat terenuri, a crescut animale, a distribuit pesticide si ingrasaminte. Insa cea mai importanta investitie si afacere ramane compania producatoare si retailer Ana si Cornel, infiintata inca din 1994. Ea face parte din grupul de firme al milionarului, insa investitiile nu s-au oprit.

Iustin Paraschiv a modernizat o ferma de porci din judetul Valcea, a contribuit la cresterea capacitatii de productie la fermele de pui de la Ramnicu Valcea. Anul 2008 a venit cu transformarea Carmistin in grupul Carmistin si extinderea afacerii, grupul a ajuns rapid in topul jucatorilor din industria agro-alimentara din tara. Acelasi an a adus alta investitie importanta, preluarea platformei agricole Oltchim si derularea planului de investitii de peste 30 milioane de euro. In 2011 s-a investit masiv in segmentul bovinelor, construindu-se cea mai mare ferma de crestere si ingrasarre a bovinelor in stabulatie libera. Pe finalul lui 2017 grupul Carmistin se extinde si este achizitionata si Avicol Targu Jiu.