Adrian Țuțu, primul câștigător ROMÂNII AU TALENT renunță la muzică! Motivul este trist

0

Deși după câștigarea primului show Românii Au Talent avea o carieră în plină ascensiune, Adrian Țuțu a anunțat că renunță la muzică. De curând el lucra la un nou album la propriul studio de producție însă se vede nevoit să renunțe la toate proiectele.

Adrian Țuțu a fost declarat cel mai talentat român la prima ediție a super show-ului Românii Au Talent. De atunci el a continuat să cânte, colaborând cu diferiți artiști, iar de curând și-a deschis propriul studio de producție. Deși totul părea să îi meargă perfect, Adrian a făcut un anunț trist pe Facebook. El a spus că din motive financiare se vede nevoit să renunțe la visul său.

„La începutul acestui an am anunțat lansarea primului meu album „Țutu” ! Desi am început productia acestui album „‪#‎siatat” și am lucrat cu tot sufletul la el, am constatat pe parcurs că nu sunt financiar pregătit sa sustin acest proiect și sa il ridic la standardele cele mai înalte. După o experiență de cca. 4 ani în muzica, timp în care m-am dedicat multor proiecte frumoase, am realizat că nu sunt încă destul de pregatit pentru a aduce muzica mea la standardele dorite.

Oficial îmi anunț retragerea, despre care nu pot spune daca va fi permanentă sau temporară, pentru că iubesc muzica. Sper ca in viitorul apropiat să pot continua acest frumos drum și să vă dăruiesc proiecte frumoase, pe masura așteptarilor voastre. Pentru voi, cei ce mă sustineți si m-ati sustinut de la început, am un infinit de mulțumiri și o dragoste imensă! Cât despre restul „ii sun eu cand termin”:)) Mult succes în viață să aveți!!”, a scris Adrian Țuțu pe contul său de socializare.

adrian tutu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.