Adelina Pestrițu își licitează faimoasa rochie de mireasă!

0

Adelina Pestrițu își licitează faimoasa rochie de mireasă în cadrul campaniei #VreauSăContez prin care Asociația LaPrimulBebe strânge fonduri pentru renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, spital în care și Adelina s-a născut.

Adelina Pestrițu, câștigător “Best Influencer 2019” la E! People Choice Awards, antreprenor în online, fondator www.edamagazine.ro si www.byeda.ro, cu o comunitate totală de peste 3 milioane de followers pe social media, a decis să se alăture campaniei și își licitează rochia de mireasă făcută special pentru ea de casa de modă spaniolă Pronovias, valoarea acesteia fiind de 8800 Euro. Ea poate fi ajustată pentru mărimile 36, 38, 40.

Licitația pornește de la prețul de start simbolic de 500 lei, are loc pe pagina publică LaPrimulBebe și se încheie vineri, 27 noiembrie, la ora 22:00, deci cea mai mare sumă oferită până vineri la 21:59 inclusiv, va câștiga rochia. Aceasta va putea fi ridicată de câștigătoare direct din showroom-ul Pronovias din București sau livrată prin curier cu plata transportului la câștigătoare.

“Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să ii ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut în urmă cu aproape 34 de ani, este neschimbată. Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat, însă Spitalul în care atât de mulți copii își cunosc mamele a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă. Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunții, însă pentru mine are și o valoare sentimentală extrem de mare. Prețul ei a fost de 8.800€, însă fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să știe că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit și la o cauză nobilă. Sunt fericită să particip la aceasta licitație și să îmi pot ajuta oamenii de acasă.” a declarat Adelina Pestritu.

Puteți contribui în campania #VreauSăContez și donând direct în contul: RO59BACX0000001090724000 deschis la UniCredit Bank, beneficiar Asociația LaPrimulBebe

Asociația LaPrimulBebe sprijină informațional și emoțional gravidele și mamele din România, în primii ani după naștere. Acest sprijin este oferit în comunitățile online, prin campaniile umanitare și prin Sistemul Național de Sprijin pentru Mame BebeBunVenit.LaPrimulBebe este singura comunitate din România premiată de Facebook USA și numită una dintre cele mai de impact 100 de comunități online din lume.Până acum, LaPrimulBebe a strâns în campaniile sale umanitare 1.700.000 EUR, bani cu care a finanțat și implementat o serie de proiecte pentru beneficiul mamelor și copiilor din România, printre care: dotarea de maternități din țară cu aparatură extrem de necesară, renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal Moreni și, în prezent, renovarea secției de neo-natologie a Spitalului Județean Râmnicu Vâlcea.