Aceste băuturi detoxifiante te ajută să slăbești

0

Cel mai sigur mod în care îți poți păstra silueta în timpul verii este să consume multe lichide. Ți-am făcut un top 5 al celor mai bune băuturi care te ajută să elimini toxinele și te scapă de kilogramele în plus.

 Apă cu lămâie și căpșuni

Ai nevoie de 6-8 căpșuni proaspete, o mână de busuioc și o lămâie tăiată felii, cu tot cu coajă. Pune ingredientele într-un vas cu apă și lasă-le la frigider peste noapte. A doua zi bea sucul obținut. Dacă ți se pare prea acru, poți adăuga miere de albine.

 Suc de pepene cu mentă

Adaugă în blender apă și câteva felii de pepene și amestecă până când obții o băutură omogenă. Ornează sucul cu frunze de mentă și consumă-l proaspăt.

 Apă cu afine și lavandă

Pentru această băutură, ai nevoie de ½ cană de affine și câteva flori de lavandă. Pune-le într-un vas de sticlă plin cu apă și păstrează-l la frigider. Consumă băutura a doua zi. Afinele sunt bogate în antioxidanți și te ajută să elimini toxinele și să slăbești.

 Apă cu citrice și coriandru

Taie jumătate de grepfrut, o portocală și o lămâie și adaugă-le într-un vas cu apă. Completează băutura cu câteva frunze de coriandru și las-o în frigider peste noapte. Bea-o a doua zi, de câte ori îți este sete.

Frappe cu mango și lămâie

Congelează câteva felii de mango, apoi adaugă-le în blender, împreună cu sucul de la o lămâie și apă. Ornează băutura cu câteva frunze de mentă și consum-o proaspătă.

 

 

sursa text:sportnews.ro

Sursa foto: Shutterstock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here