Aceasta este cea mai bună apă micelară din lume! O folosesc și starurile mondiale!

0
Foto: Bioderma

Piața beauty este plină cu produse de demachiere și curățare a tenului, însă un singur produs a reușit să fie pe placul tuturor. Apa micelară Sensibio de la Bioderma este folosită de femeile din întreaga lume. Până și starurile mondiale utilizează acest produs de ani de zile.

Brandul de produse cosmetice Bioderma a debutat în anul 1970, iar apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățarea feței din istorie, care și astăzi este cunoscută în întreaga lume ca fiind un produs care elimină chiar și machiajul rezistent la apă, în doar câteva secunde.

Apa micelară Bioderma Sensibio este portivtă oricărui tip de ten, dar specialiștii recomandă acest produs mai ales pentru tenul sensibil, care se deshidrateză ușor. Sensibio oferă combinaţii de ingrediente active cu texturi potrivite oricărui tip de piele sensibilă.

Celebrități precum Khloe Kardashian, Natalie Portman,Stella Maxwell, Romee Strijd sau Rosie Huntington-Whiteley folosesc produsele de la Bioderma de mai mult timp și spun că acest brand are cea mai bună apă micelară, deoarece curăță și hidratează foarte bine tenul.

Modelul Romee Strijd a dezvăluit că apa micelară de la Bioderma este singurul produs pe care îl folosește pentru îndepărtarea machiajului, deoarece acesta nu lasă pielea uscată dar nici uleioasă după folosire.

Rosie Huntington-Whiteley folosește apa micelară de la Bioderma de mulți ani și spune că nu ar schimba acest produs, deoarece ea consideră că acest produs curăță tenul extraordinar de bine. Și Stella Maxwell a spus că pur și simplu adoră apa micelară Bioderma Sensibio.

În țara noastră apa micelară de la Bioderma este disponibilă în farmacii și magazine de specialitate. Prețul este unul accesibil pentru toată lumea.