Aceasta este băutura de Crăciun preferată a americanilor! Vezi unde o poți încerca!

0

Eggnog-ul este băutura preferată de americani, atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă. Acest lichior de ouă poate fi degustat acum și în Cluj-Napoca la Street Food Festival Christmas Goodies, deschis săptămâna aceasta în Piața Muzeului. 

“La Street Food Festival Christmas Goodies încercăm să oferim o experiență de neuitat tututor vizitatorilor, iar eforturile noastre nu se opresc doar la preparatele culinare. După ce mănânci ceva gustos într-o atmosferă de sărbătoare, ai poftă și de ceva bun de băut. Pentru asta, unele dintre cele mai bune baruri din Piața Muzeului vor fi prezente cu standuri în cadrul festivalului.” spun organizatorii evenimentului.

Creativitatea talentaților barista va fi folosită pentru realizarea unor băuturi dulci și calde, numai bune pentru sezonul rece. Eggnog e una dintre opțiunile pentru care pot opta vizitatorii care sunt în căutare de moduri de a-și surprinde în mod plăcut gusturile și de a se încălzi.

Povestea lichiorului de ouă atât de îndrăgit în SUA și Canada a început în Anglia, unde era o băutură a clasei de sus, oamenii înstăriți fiind singurii care își permiteau să consume lapte. Băutura a devenit însă mai populară de cealaltă parte a Oceanului Atlantic, unde produsele lactate se găseau din abundență, la fel ca și romul.

„Lichiorul de ouă are un gust parcă special inventat pentru Crăciun. Se obține prin combinarea unor ingrediente precum: ouă bătute, ghimbir, rom spice, nucșoară, frișcă lichidă șI nelipsita scorțișoară. În cazul meu, când am băut pentru prima dată în America, a fost dragoste la prima gustare. spune Robert Vlaicu – manager Ce? Cocktail Bar.

În fața truck-urilor de Street Food, cu un pahar de eggnog în mână, imediat după ce ai servit un burger, vei trăi o experiență autentică americană.

Eggnog-ul nu va fi singura băutură caldă din meniu. Hot Cranberry Cider, Indian Chai Tea și Hot Wine sunt celălalte produse care vor fi pregătite de barista de la Ce? Cocktail Bar. Numele localului nu e întămplător, așa ca aromele vor fi combinate cu măestrie astfel încât fiecare vizitator să fie surprins în mod plăcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.