Accesoriile supradimensionate sunt la modă în această toamnă

0

Temperaturile ridicate pot limita serios opțiunile de îmbrăcăminte, lăsându-vă legate de un stil fix. Aici intră în șcenă bijuteriile declarație. Indiferent de trend, accesoriile îndrăznețe oferă o priză de exprimare.

Giorgio Armani a spus odată, “Accesoriile sunt importante … o piesă de bijuterie poate face o ținută simplă să arate elegant.” Fără bijuterii, orice aspect este incomplet. Accesoriile ajută pentru a ancora o privire și a lega totul împreună. Câteva piese atent selectate vor spori frumusețea unei ținute.

bijuterii

 Concentrați-vă pe o piesă

O regulă de care eu de multe ori țin cont este de a purta doar o singură piesă vedetă la o ținută. De obicei acest lucru este mai relevant pentru piese purtate aproape împreună. De exemplu, dacă vă decideți să purtați un colier declarație, rămâneți la cercei mici. Sau, dacă optați pentru cercei candelabru, păstrați alegerea unui colier simplu.

accesorii Accesoriile supradimensionate sunt la modă în această toamnă accesorii

Dacă purtați o brățară cu manșetă largă, nu purtați un inel supradimensionat. Și dacă alegeți un inel supradimensionat, să păstrați încheietura mâinii la un nivel minim. Ideea este de a nu lăsa o piesă declarație să distragă atenția de la alta. Câteva piese subtile vor completa o piesă remarcabilă.

accesorii la moda Accesoriile supradimensionate sunt la modă în această toamnă accesorii la moda

citeşte mai mult pe fashion365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here