Accesoriile din frânghie nautică sunt din nou pe val – unde le găsești și ce stiluri să porți vara aceasta

0

Nu sunt o noutate pe piața de accesorii, însă se pare că sunt tot mai apreciate, au continuitate și prind foarte bine la public, fie vorba de femei sau bărbați. Este vorba de brățările din frânghie nautică, accesoriile care încă de la lansare au fost un concept apreciat. La ora actuală acesta a fost redefinit în varii moduri pentru a se preta să fie abordat chiar și de copii. Accesoriile de acest gen au un farmec al lor, mizează pe culoare și detalii care împreună sunt o combinație perfectă, echilibrată, interesantă.

Povestea acestor brățări are la bază atracția față de mare, cu toată simbolistica sa. Spre exemplu frânghia nautică amintește de porturi, de călătorii și de oamenii marii. Rezistența sa, textura sa sunt de asemenea detalii ce scot în evidență caracteristici plăcute, apreciate. La început conceptul unor accesorii cu astfel de material a avut la bază ideea practică, însă în scurt timp a devenit un curent. Sunt voci care susțin că brățările din frânghie nautică au devenit un trend datorită modei hip hop din America.

Cert este că și în țară gustul pentru astfel de accesorii s-a multiplicat. La ora actuală sunt la mare căutare brățările, favorite sunt însă modelele originale, lucrate manual în combinații de culori și materiale. Acolo unde simplitatea iese în evidență, se ține cont de un joc cromatic, pentru ca ochii admirativi ai celor din jur să aibă ce remarca.

Brățările din frânghie nautică, un trend cu continuitate

În fiecare an, sezonul estival aduce în prim plan tot ce ține de definiția verii. Stilul nautic, reprezentat și în accesorii, este automat de interes. Mizează pe asta cei care lansează pe piață colecții atractive, ce includ simboluri clasice corelate cu sezonul în cauză. Dar câștigă teren și popularitate în mod deosebit cei care duc această poveste și stil la un cu totul alt nivel.

Old Skipper, unic producător de brățări din piele, brand de renume ce lansează pe piață brățări din frânghie nautică atât pentru copii, femei, cât și pentru bărbați, aduce ca noutate stiluri complexe de brățări. Colecțiile vaste sunt o dovadă că spiritul creator poate fi baza pentru rezultate estetice fără egal.

Întocmai pentru că prezintă o notă de originalitate, pentru că sunt produse dovedit calitative, pentru că se potrivesc celor cu stil clasic, dar și celor cu înclinație spre modern, Old Skipper prin ale sale brățări este o poveste de succes, o poveste ce are continuitate. Brățările acestea se inspiră din vraja mării, însă sunt potrivite a fi purtate oricând. Se potrivesc la ținute care mai de care, se pretează să fie purtate în orice moment al zilei și poate de aceea astfel de accesorii sunt de dorit.

Colecțiile Old Skipper

Cei dornici să încerce, să experimenteze stilul nautic, trebuie să știe că se potrivește de minune cu abordarea de tip casual. Definește un stil de zi cu zi și cu o ușoară versatilitate și ajunge să se integreze la fel de bine și în ținute smart casual. Pentru cei care caută un stil tematic, colecția tradițională este în schimb o alegere ce va aminti de meleagurile descoperite în vacanță.

Nu sunt omise nici liniile elegante sau office, pentru gusturi fine, pretențioase, pentru alegeri pe măsură. În aceste colecții se distinge în mod deosebit accentul pe culori mai potolite, dar de efect, pe simplism, pe combinații elegante – spre exemplu firul alb, negru și auriul fac echipă bună împreună pentru a crea un aspect inedit.

Nici detaliile nu sunt uitate, ci li se acordă o importanţă cuvenită. Închiderea un bridă sau în formă de ancoră reprezintă încă o dovadă a faptului că astfel de brățări sunt rezultatul unui cadru inspirat din viața pe mare. Închiderea poate avea de asemenea un placaj din aur. Brățările vin pe dimensiuni specifice, cu garanția ce dovedește calitatea, și nu cer decât atenția cuvenită de a fi purtate cu drag.

Pentru cei interesați, Old Skipper dispune și de colecții charm, de brelocuri create în aceleași stil, cu tematică nautică. Colecțiile pentru petrecere, pentru copii, pentru femei stilate și pentru bărbați de asemenea sunt toate adunate în cadrul paginii oficiale oldskipper.ro.