Accesorii clasice în tendințe toamna aceasta

0

Propunerile de toamnă ale brandului Badura reprezintă soluții clasice într-o formă la modă. Descoperă cele mai frumoase și atemporale modele combinate cu ultimele tendințe.

Trendy sau clasic? În această toamnă Badura vine cu un răspuns, combinând calitatea excelentă și tipul de încălțăminte atemporal cu modelele contemporane. Tipul de încălțăminte militar este asociat cu nuanțe discrete, în timp ce accesoriile de tip bijuterie adaugă caracter modelelor atemporale, reușind să creeze baza perfectă pentru orice ținută.

Colecția Badura AW22 se concentrează pe modele voluminoase, cum ar fi cizmele de piele cu tălpi masive. Trendul militar se întoarce într-o versiune clasică și versatilă. Părțile superioare simpliste sunt distinse de tălpi masive și platforme, care oferă fiecărui model în parte un caracter individual. Pentru iubitorii soluțiilor simple, brand-ul Badura a pregătit modele clasice și atemporale. Pentru fanii modelelor excentrice, s-au pregătit modele cu finisaje deosebite, tălpi contrastante și accesorii sub formă de bijuterii masive.

Printre propunerile de toamnă se numără si cizmele de cowboy. Tipul acesta de încălțăminte promovat de moda străzii în urmă cu ceva vreme s-a reîntors pe podiumurile celor mai mari case de modă. Cizmele de cowboy sunt perfecte în combinație cu pulovere călduroase și rochii diafane. Fanii stilului eclectic de la Isabel Marant sunt cu siguranță încântați de acest trend.

Un trend predominant de câteva sezoane încoace sunt mocasinii. În această toamnă se clasează pe un loc de onoare în topul clasamentului de modă. Pentru iubitorii de trenduri, brandul Badura a pregătit modele masive complementate de accente la modă sub formă de bijuterii.

Gențile joacă un rol foarte important în colecția toamnă-iarnă. Lanțurile masive și aurii sunt o primă alegere care complementează modelele clasice. Fie că vorbim despre ținute de zi cu zi sau pentru evenimente, un accent masiv sub formă de bijuterie va veni în completarea oricărui styling.

În ultima colecție Badura există, de asemenea, multe variante pentru bărbați. În selecția de toamnă, modelele de încălțăminte clasice si atemporale sunt reprezentate de cizme și mocasini. Accentele în tendințe sunt nelipsite, cum ar fi tălpile masive și umbrele stilate. Propunerile brandului Badura pentru bărbați reprezintă o oportunitate pentru cei ce sunt la curent cu trendurile, dar pun pe primul loc stilul individual.

Imaginea colecției toamnă-iarnă a brandului Badura este top modelul polonez Maja Zimoch, cunoscută pentru colaborările sale cu cele mai mari case de modă: Chanel, Dior și Isabel Marant. Ea este acompaniată de Philip Lach de Bere. Campania a fost fotografiată de Lukasz Pukowiec.