A spus adio burlăciei! Tavi Colen se însoară! Vezi cu logodnică frumoasă are artistul!

  0

  Veste tristă pentru fanele formaţiei Talisman! Tavi Colen lasă burlăcia şi se însoară anul viitor cu o frumoasă artistă care a fost cea mai mare fană a trupei în urmă cu câţiva ani. Solistul şi-a cerut iubita de soţie zilele acestea şi ea a spus, evident Da.

  Tavi Colen nu mai este burlac! Artistul de 47 de ani s-a logodit cu iubita lui şi urmează să îşi oficializeze relaţia în faţa ofiţerului de stare civilă. Petrecerea va avea loc cel mai probabil la începutul anului viitor, dar deja cei doi lucrează de zor la organizarea nunţii.

  Tavi nu se desparte nici pe scenă de iubita lui. De o bună perioadă cei doi cântă împreună în concerte, iar artistul se mândreşte mereu cu Emma…are şi cu ce. Tânăra este cea care l-a vrăjit cu frumuseţea ei în urmă cu patru ani.

  Priviţi cât este de frumoasă logodnica lui Tavi Colen!

  Deşi este mai mică cu 18 ani decât iubitul ei, Emma Ştefan este o femeie cât se poate de responsabilă. Împreună cu Tavi au decis să se aşeze la casa lor şi au construit o vilă în buricul Bucureştiului, unde se vor muta în curând.Aşadar, cei doi sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă.

  Povestea lor de dragoste este una de scenariu de film. Emma l-a cunoscut pe Tavi în adolescenţă, pe când era fan al trupei Talisman, iar drumurile lor s-au regăsit 10 ani mai târziu. Totul după ce solistul a trecut printr-o căsătorie şi o altă lungă relaţie, în urma căreia a venit pe lume Mario, simpaticul său băieţel.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here