Home / Cluj / A refuzat să vândă o rochie cu 50.000 de euro, dar a expus-o în România! Designerul Tina Olari își așteaptă clientele într-un nou showroom

A refuzat să vândă o rochie cu 50.000 de euro, dar a expus-o în România! Designerul Tina Olari își așteaptă clientele într-un nou showroom

A refuzat 50.000 de euro doar ca sa isi pastreze o amintire. Designerul Tina Olari putea sa se imbogateasca cu vanzarea spectaculoasei rochii pe care a creat-o pentru castigatoarea titlului de Miss World 2015. Ea a ales sa aduca valoroasa piesa vestimentara in Romania si si-a deschis un showroom in Cluj Napoca.

Spectaculoasa rochie purtata de castigatoarea titlului de Miss World 2015 a ajuns in Romania! Desi a avut zeci de comenzi pentru acest model, iar seicii din Dubai au vrut sa o cumpere pentru o suma fabuloasa, Tina Olari a refuzat toate ofertele.

“Dupa prezentarea pe care am avut-o in Dubai au vrut sa cumpere rochia. Mi-au oferit 50,000 de euro pe ea, dar am refuzat pe ideea ca vreau ca rochia sa fie prezenta intr-un muzeu ca valoare spirituala si emotionala. 

Voiam sa o introduc intr-un muzeu in Barcelona dar foarte bine am facut ca am asteptat putin pentru ca merita Romania sa aiba rochia asta.” ne-a declarat Tina Olari. 

Pentru crearea acestei piese vestimentare Tina a primit doua premii de excelenta din partea statului Spaniol si cel Roman. Ea este cunoscuta acum in toata lumea, iar dupa ce a imbracat castigatoarea Miss World 2015 si a colaborat cu mai multe modele de top, Tina Olari a devenit din ce in ce mai cautata. Succesul ei a fost mai mare in Spania acolo unde a inceput sa lucreze cu mai multe vedete.

Acum ca s-a intors in Romania, Tina va colabora cu Catalin Botezatu si are in plan sa imbrace mai multe dive de la noi.

Tina Olari si-a deschis un showroom la Cluj-Napoca, acolo unde a expus si cea mai pretioasa rochie pe care a creat-o de-alungul carierei sale. Designerul are si un atelier in cadrul showroom-ului, iar acici va lucra la noi piese vestimentare pe care le va trimite din Romania la punctele de vanzare din Barcelona, Madrid si Dubai.

“Materialele  pe care le-am adus aici sunt  defapt o colectie adunata din toata lumea.  Toate le-am adus cu mine de la Barcelona , am umplut un tir si au venit toate cu mine. Sunt foarte pretioase si ma ajuta sa realizez modele frumoase.” ne spune designerul. 

Tina Olari creeaza tinute spectaculoase, iar valoarea acestor piese vestimentare poate sa ajunga la mii de euro. In Romania, designerul a ales sa le vanda putin mai ieftine pentru a fi la indemana mai multor romance.

“O rochie care la Barcelona de exemplu era 850 de euro , aici va fi undeva la 500 si 600 de euro. Romancele au fost, raman si vor fi mereu foarte elegante.” a mai adaugat Tina Olari.

About paginadelifestyle

Check Also

Flori de Ie deschide Feeric Fashion Week 2018

Cea de-a 11-a ediție a celei mai importante săptămâni a modei din Europa de Est, ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.