Ieri fotomodel, azi manechin! Daiana Feher a prezentat ţinute sexy în cadrul unui eveniment de modă!

0

Daiana Feher surprinde din nou! Frumoasa blondă a prezentat două ţinute extrem de sexy în cadrul unei prezentări de modă din Satu Mare. Tânăra a defilat pe scenă, ca un model profesionist.

Cea mai sexy blondă din Satu Mare a întors toate privirile aseară la o prezentare de modă din Satu Mare. Daiana a acceptat să intre pe scenă în postura de model şi a făcut furori cu ţinutele pe care le-a prezentat.

 

collage daiana 2

collage daiana

Deşi este obişnuită cu apariţiile în public şi camerele, fostul fotomodel recunoaşte că a avut puţine emoţii când a defilat în faţa sătmărenilor.

“Întotdeauna se confundă meseria de fotomodel cu cea de model. Eu am fost fotomodel. Am prezentat moda doar în calitate de guest-star nu ca şi manechin, însă plăcerea este cu atât mai mare. Am fost obișnuită să pozez, nu să defilez, dar am făcut faţă cu brio.

Am emoții de fiecare dată când fac ceva nou, sau care nu este de competenţa mea, însă mă adaptez foarte repede, mai ales că de data aceasta am purtat două ținute fabuloase care chiar m-au reprezentat. Totul a fost minunat. Nici nu putea fi altfel alături de sătmărencele mele.” ne-a declarat Daiana Feher.

13077161_1008683342501175_362002511_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.